- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
На мен ми е кеф бе. Взех си красивия обеден сън, с'а се обличам и цялата разходка на света е моя. Надявам се да не ми се случат 2 неща: да не привърши твърде рано братовчед ми или да не ми се приседи до 25247474274 часа, 'щото и във двата случая ще трябва да спя в пътя... Ама айде да си стана малко красива...
Убит от работа, направо смачкан, но пък ми е кеф..
Само за нея мисля и това ме влудява..
Искам да я чуя и по-бързо да заспя, да си почина и утре да си говорим..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Болят ме краката от едни нови обувки, и постоянно мисля за него и за всички грешки които съм правила. Ето за това не съм много добре, но съм била и по-зле тъй че не мога да се оплача![]()
http://www.kensol.eu/?cmd=collections
Хвърляла съм око на много неща. Всичко на всичко имам един панталон, един колан и една туника, ама са чук!
Понеделници...
Нещата не могат да станат по-зле, ама 'що ли не се учудвам...
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Купих си днес дневниче, което е pretty amazing... ии нямам търпение да си пиша в него..
Изморено ми е ... почти оправихме всичко в нас, а какво беше... сега е ... уау..
Искам вече да е рождения ми ден .. трябва да бъде невероятно <3
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Т'ва е пак няк'ва мания, майна. Не сме имали достатъчно контакти, пък само от едното джиджи-биджи да съм заимала чувства. Твърде голямо клише, дори и за мен. Обаче всеки следващ... Мо'е ли да седя, да ми се обясняват, а аз да си мисля "к'во ли прай с'а, ама вЕрно ли е толко' зает...". Патка! Аз съм креативна личност, ще намеря какъв да си нахуля до дни.
Както винаги ... тъжен.![]()
Обикновеното + тъпото чувство,че сега отивам на работа...малко остана,края на месеца е близо..![]()
>>DjBelev<<
Спи ми се. Трябва ми поне 1-2 часа сън.
Надявам се скоро хиорурзите да се научат да присаждат нови глави, че тая моята хем е празна, хем боли.
недей се отчайва!
Ох, баси плажа,баси тениса, дясната и ръка е на дробЩе препукам,ама ми е хубаво иначе.
maDamn
не в особено добро настроение,
дори бати не можа да ме развесели
Искам просто да си взема изпита в четвъртък
![]()
Отказвам се да чакам промяна в околния свят. КРАЙ! АЗ се променям!
Дано успея и се хвана в ръце. Трябва!
Последно редактирано от shusha : 08-28-2013 на 06:56
както навън е мрачно и ръми, така и се чувствам
хм, надявам се скоро да отмине де, нямам особено големи и важни причини да се чувствам така, но да..
тая смърт дето я сънувам дано донесе нещо хубаво
Ако не спра да ям, скоро ще се търкалям. Ама к'во да направя като готвя толкова добре?Вънка мирише на дъжд <3
Hardcore-ства ми се.
Въпреки, че явно пак съм се натровила нещо, съм щастлива.
Вече съм по - добре, коремчето почти не ме боли, апетита ми се върна.
С моя днес бяхме в добри отношения и не се скарахме заради някоя дреболия, което е учудващо.
Видяхме се с приятели, които са си дошли от морето и яко са хванали тен![]()
Скъсахме...мн ми е кофти..цял ден излзиах,ама не мога да излъжа никого,обичам го много.Ха,как може и двамата да се искаме и да се обичаме,но да не можем?! боли найстина много,поне останахме приятели,ама ся е дори по-трудно.Тъжно,самотно и депресирано ми е и с тия балади дето ми ги праща още повече.........лудницаааааааа аааааааааааааааааааааааа аааааааааааа,побърквам се....... :ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХХХХХХХхххххх
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!