- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Оказа се че таз криза ме хванала :д освен финансовата де
ДОбре ;д
Йейй рожденичка съм.. а от сутринта се започва да ми се пили на главата.. по-голямо щастие от тва накъде?...
няма вода.. не мога да се изкъпя.. направоо не знам..
дано поне довечера да си изкараме супер яко!!
Последно редактирано от nepowtorima : 08-28-2013 на 07:43
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Кофти ми е и той хич не ми помага да се откъсна от него.Трудно е да не му пиша смс или да не говорим по тела,оле ако го видя нз,просто няма да можем да издържим и сиг ще се награбим.Не съм добре,хич..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Честито на рожденичката! Всичко най - най - !
Дриймърке, успех на теб!
Он топик: Изтощена съм физически. И психически съм на прага вече. Много ми е свидно за родителите ми. Никой не заслужава да има такъв син. Особено те! Но това е нещо, което не мога да променя.
Смятам да направя левашка тактическа грешка в пишман любовния ми живот. 'Се пак и аз понякога трябва да бъркам...![]()
Толкова съм изморена, че не е истина. Имам нужда от сън.
Само дето го чакам да ми пише, да се разберем за утре. Толкова много искам да го видя.
Утре денят ще е уникален. Най-после реших да кажа какво е решението ми и последствията, които очаквах не се случиха. Не че е късно да се случат де, но вече няма да са толкова фатални. Толкова много благодаря на човека, който ме подтикна да взема това решение, макар и само с две думи. Точно това ми трябваше.
Иии както казах, утре денят ще е уникален. Първо ще отида да помогна на мама и най-сетне да говоря с майката на баща ми за обидите, които нанася всяка сутрин на майка. Което ме кара да се чувствам страшно добре.После ще се видя с него.
Надявам се всичко да е наред и веднъж завинаги да подтисне срама си и да действа. Ако не, аз ще го направя.
![]()
Чувствам се в пълна хармония със себе си, а не се случва често и така копнея за дъжд. Обичам малките неща в ежедневието - ароматното кафе сутрин, крещящите деца на площадката пред блока, които ме карат да се чувствам жива, шофьорът в таксито, който ми пожела здраве и много успех ( рядко се срещат такива хора), бабите, които всеки следобед ядат ванилов сладолед на пейката пред блока, начина, по който приятелят ми гали нежно лицето ми докато сладко си спя на него и хубавият зелен чай с мед преди лягане.
Не ми е лесно,а той прави раздялата ни още по-трудна...нз,какво да правя,нз нищо,сърцето ми казва едно,но разума ми казва,че сега е момента да приключат нещата....
Последните работни дни...болен...само дано не мине на ангина...Но пък и ся в хотела е леко,така че дано се справя и не се влоша..а днес...тежкото ми физическо и психическо състояние беше шоково подобрено при вида на един руски ангел..Мога да кажа,че не липсват красавици в нашия хотел,но тази...малеее забравих че съм болен,че съм нервен,че съм на работа,че съм в хотела,че и името си забравих...направо...тая вечер съм седнал да уча руски
Уникална е...че и е 18 годишна...всичко е редовно...няма да има проблеми като миналия път
![]()
>>DjBelev<<
Толкова много притеснения са ми на главата, че снощи за малко да изпадна в някакво пълно отчаяние. Като си легнах си мислех колко много ми се иска светът да беше свършил през 2012. Има моменти, в които сякаш си блъскам главата в стена, опитвайки се да я преместя.
Днес обаче за пръв път видях някакъв лъч светлина, сякаш първата тухла от стената падна. Усещам някакво обнадеждаване, но не искам още да се радвам, за да не е разочарованието двойно по-голямо след това.
Ако всичко мине безпроблемно, после със сигурност ще прекарам поне един ден ревейки от облекчение.
Поне съм си приготвила достатъчно книги, които да отвличат мислите ми от негативното. Не е истина колко класици намерих в мамината библиотека. Нямам търпение да прочета всичките им тухли.
Много трудна и дълга седмица. Времето минава много бързо, а същевремено за нищо не ми стига. Не мога да се стегна и да се организирам все още. И с него само проблеми, утре пак ще се ходи до болницата след лекциите, дано този път всичко да е наред, понеже скоро и аз ще се срина и много ще я забатачим, а не е хубаво.
Ама чудесно! Зат'ва майка ми цял ден вчера не вдигна главата да ми шие рокля, разбира се, за да е супер лайнарско времето и да не мога да я сложа. Усещам как довечера просто ще си кажа "от студ умри, гъзар бъди".Заспало ми е няк'во. С'а една тренировчица, дано помогне с разбуждането.
Хиу...след вчерашният ден поне получих малко успокоение за това на този етап.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Всичко ми се прецаква,не знам вече.....супер гадно ми е .....
Дразня се!Днес е толкова важна дата за нас.по принцип ако забравя да честитя годишнината ми се цупи.А сега не само че е забравил, ама и ще води приятел на гости и ми се обади да ме предупреди да сготвя,че човека ще бъде гладен!!!!!!Те това е да си женен хаха. Ама пък се успокоявам с мисълта че доста сол ще му пиля на главата след това.
МАЙ sъм sи взела изпита по виsша математика![]()
ДОВОЛНААААААААА!!!!!!!
фкикйггийьдфгийдфгфгклогк дгкдфтгойдьгйдтфг
(трябва да дишам)
Честитооо! ;д
Аз туко-що се прибрах. Имам някакви си 5 минути за компютъра, за да ми остане време да се оправя, но това няма значение.
Ще излизам с него.Най-после ще си го видя. Всичко е толкова..толкова..толкова идеално.
Плюс това тъпия е доволен от избора ми.Най-накрая и той да се съгласи с мен относно избора ми на момче.
I'm happy. At last!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Някво ми е хубаво такова, спокойно. Широко ми е около врата. Всички гадни мисли, всички чудовища и демони са натикани в кутия от стари обувки под леглото, а на тяхно място има само аниме, кола, пуканки и някви такива приятни нещица. Пък и ОТИВАМ ПРИ НЕГО СЛЕД СЕДМИЦА! Йеееееееей. ^.^
Едит: Сега отивам при баба и още по-прекрасното - няма ги дразнителките там. Йеееееай. ^.^