.
Затворена тема
Страница 67 от 288 ПървиПърви ... 175763646566676869707177117167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 7188
    Мега фен Аватара на tori
    Щастие, хубава музика и вредна храна + Него = невероятна вечер.
    Само ме е яд, че бързаха и не можах да чуя Джон. Мамка му...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=YPIbULzCcCg
    ох бахти гласът има
    мнями.
    Като препила с редбул съм,ама не се оплаквам.
    maDamn

Мега фен Аватара на Lilanda
    Перфееееееектно.

Утре ще се видя с единствените свестни хора от класа ми и и и....Щастливо ми е.

А на 16-ти ще се видя най-после и с тъпия. ^^

Нямам търпение направо.

Което значи, че няколко дена ще се отърся от мрачните мисли. ^^

90% от случаите, никой не ме слуша. Какъв е смисълът въобще да се опитвам? Ще започна само да си мълча, не че някой ще забележи, понеже ми писна да се хабя за хора, на които не им пука.
    И въобще не ме интересува за празника им, не виждам причина да го празнувам. На никого няма да се извиня, както и на никого няма да простя. Всичко това са превзети истории като за пред света. Никой не се извинява, понеже наистина съжалява, всички го правят от страх да не развалят традицията.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 09-14-2013 на 22:18

Супер фен Аватара на weheartiit
    ама какво им пука,нали пак аз съм виновна ...
    винаги аз всичко съм направила,все трябва да съм черната и плютата,вече даже не ми
    прави впечатление.
    и тъпия 16 наближава,супер ще ми е направо

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    йоооооооооооо

най-после се прибрах вкъщи

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Home alone в следващите 5-6 дни. Всички са в отпуск и са заминали на майната си. Това ще бъдат много безинтересни 5-6 дни.

Скучно ми е.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на babity
    Т'кова ми се. Не ми се отива, но и нямам за какво да оставам. Просто ня'ам почва никъде. С'а ще ми пръснат гъзягата, ш' си станат нещата. И с'а трябва да оправям багажи, магажи, да си изнеса половината живот.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    След малко ще пътувам към София, а колко ми е уютно у назЕ.. чак не ми се тръгва, все пак е пълно с храна...
    И има пица в нас, домашна, невероятна.. мням.. Даже ще взема за София, некоЙ хора да опитат..
    И утре съм на лекции, ще видя колегите, те са пичуЕ, а после ларш... бе яко ми е.. ляляял!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    След малко ще пътувам към София, а колко ми е уютно у назЕ.. чак не ми се тръгва, все пак е пълно с храна...
    И има пица в нас, домашна, невероятна.. мням.. Даже ще взема за София, некоЙ хора да опитат..
    И утре съм на лекции, ще видя колегите, те са пичуЕ, а после ларш... бе яко ми е.. ляляял!
    Аре добре дошъл у големото село :ддд

ами става :ддд за сега ;д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    И не спира да плямпа как инцидентите от последните дни ,са наказание за всичките ми милиарди грехове и, разбира се, лошото отношение (което аз нямам) към близките ми.
    Въй, как ще ти говори така? Вмени й чувство за вина и моментално ще спре.

Уютно ми е, реших да не ходя на скапаната математика. Достатъчно тъпа се чувствам, че да ми наливат още информация, която за пръв път чувам. Хапвам си закуската и заминавам в библиотеката, да няма само математика да уча, имам още 4 предмета. ДАНО намеря нещо отворено да си купя една салата, че ... егати, все забравям да си накупя от съботата неща, в неделята е страшно мъртвило.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Недей така, Ина. Трябва да се пребориш с това чувство.

Мех, и аз се боря с математиката. А не искам. Искам пак да изляза с него и искам вкусна храна. Бррррр.

anonymous708973
    Guest
    Като опре ножът до кокала тогава, няма заради едната математика да зарязвам още 4 предмета, 2 от които са адски интересни и приятни, а другите 2 си искат усилие, но и те са интересни.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Тъжно ми е. Очаквах днес да е уникален ден, ама това будуване снощи провали всичко.

А момчето е свястно, ама не си е мойто. Макар че 'мойто' в крайна сметка се оказа пълна п***а и не си заслужаваше усилията, ама както и да е. Тоя един месец прекаран с него ми липсва.

Искам да отида да го прегърна и всичко да си е както преди. Те да беше толкова лесно...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Така, имам да свърша 2-3 неща днеска, свързани изцяло с дома, че нещо съм му отпуснала края и тва не ми харесва.
    След това планирам да си почина и евентуално да изляза по-късно, но не съм много сигурна, че ми се излиза.

Но пък имам нова прическа и е крайно време да си я покажа.
    Колежките доста ме харесаха, ще видим на останалите какво ще е мнението.
    Една колежка и приятелка в уни-то ще е разочарована, но беше време да дойде края на червеното.

Нямам търпение да го видя, време е пак да го гушкам, шот не сме се виждали от около месец, ма кат е все зает.
    Нищо де, и да не стане днеска ще е утре, и без тва сме заедно на лекции, ако реши да се весне де ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Убеждавам се, че някои жени си заслужават всички тъпотии,които им се случват.
    Иначе на мен ми е добре, очертава ми се спокоен и хубав ден.
    maDamn

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хванах се с някакви картофени кюфтета. Дано ги направя хубави тоя път.
    Гадно-циклежно ми е, meh. Искам да идва вече петък и да палим към Пловдив. Очертава се fun изкарване.

Филмирам се за някакви работи, ама ако не се филмирам няма да съм аз сигурно. Вече започвам да свиквам със себе си. Време беше, след 18 години. Пък като се науча съвсем каква съм и тръгна праволинейно най-сетне, ще мога и да се ъпгрейдвам, надявам се. Само още малко време ще си дам и после ще се изфорсирам. Дам.

Много го обичам. Супер хоуми е местенцето ни с всичките си наши неща най-сетне. И се чувствам много добре тук. Още не мога да свикна с мисълта, че живеем заедно, чак е странно. Имам чувството, че сме тук за лятото и после обратно. Ама няма! И ще продължава да ни е хубаво и...да. Абе, доволна съм.

Мега фен Аватара на babity
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! НЕ ИСКАМ ТААААААААААМ! Искам да се барикадирам зад леглото си, да се затрупам с възглавници или да се скрия в шкафа, в който се криех кат' малка когато правех беля. Реално искам да съм там, ама утре. Блякс! Ама ако довечера се потаковам... Нянянняня! Поне ш' си се наливам с чайче и ш' си чета новите книжленца.

JustaLittleKid
    Guest
    Не искам да съм 12 клас. Искам да съм 9-10. Най-яките досега.

Усещам как с класа ми и по-точно с компанията ми утре пак нищо няма да правим, ще се чудим половин час след откриването на учебната година къде да отидем и накрая ще си отидем у дома. Мразя тази неорганизираност и този странен мързел за живот, дето ги обзема понякога. Но кой знае, тази година може да е различно.

Не искам да започвам последната си учебна година с лоши мисли, затова просто ще се насладя на деня - ще слушам за последен път скучния репертоар на тържеството, ако измислим какво да правим, ще се радвам, ако не - ще се постарая да си запълня времето с нещо интересно. Последният ми първи учебен ден. Агр, странно е.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Все си мисля, че и аз утре започвам училище, толкова е странно да не съм ;х хммммм
    слушам си музика ,след малко може би филм,после малко упражнения ии такааа
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Убеждавам се, че някои жени си заслужават всички тъпотии,които им се случват.
    +1
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Йес бе, оправих си обувките, много ми е кеф.
    И нямам търпение да си видя колегите утре ))), много си ги харесвам всичките.

Нямам настроение нещо днес, кофти ми е за разни неща, но няма как.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Обичам си приятелите. 6 години приятелство и, въпреки че се виждаме само зимата и лятото, тя ме познава толкова добре.

Тъжно ми е. 3 години се навършват днес. Имам чувството, че са минали 30. Липсва ми.

Апатично ми е.

Е няма такъв цирк..
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си