- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
имам най-добрия брат, евър! <3 много си го обичам и уважавам. вече съм специлистка по оправяне на двиагатели :Д
иначе за сега денят минава доста добре, като изключа факта, че някои хора се опитаха отново да ми развалят настриението, се чувствам перфектно. сигурно е доста дразнещо да не ти се получават нещата, хахаха. ех...горките злобарчета ;p oчертава се хубаво лято, стига да ми се наредят и останалите неща както трябва. сега малко ще почета, a пък после може и да направя едно езеро и една табла, със слабака, ако не го домързи да дойдe xD обожавам съботите.. :3
Искам слънце, не сме имали недъждовен ден от месец насам
Отивам да слушам П.И.Ф. и ще се напълня с позитивизъм, като чуя на Димо гласа,айайай <3
Адски ме дразни. Как да не правя на инат като ми демонстрира с цялото си същество, че съм длъжна да и запълвам празното време. И да ми държи сметка... Доста налудничава идея за човек, който забравя за съществуването ми толкова лесно. Ах, услужливата човешка памет. Скапана съм физически и съм на кръстопът. Отново.
Ваканцията започна доста добре, 3 дена при мъжо, 2 вечери як запой по случай взетата с 3ка поправка, видях се с една приятелка, с която отдавна не се бяхме виждали, и такива все хубави работи, пълнещи албумчето лято 2013. Живот и здраве началото на другият месец сме на почивка с мъжоЧакам и един приятел от София да дойде да се видим, после и една прителка пак от София, абе медец пълен. И утре на плажче
![]()
Чувствам се използван, нейния кеф първо, после моя, окей няма проблем.. ама трябваше ли да ме дразни 2 часа..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Ако имаше ташаци, щеше да си контактуваш с още 10 и да не ти пука за тая, което пък щеше да я накара да подмокри гащичките, докато си мисли за самурайския ти меч.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-13-2013 на 20:24
Dr. Gregory House
Не спамете, с излишен булшит.. относно гей-скецията, се насочете към кофата..
![]()
Dr. Gregory House
Май изцяло съм готова за морето вече. Нямам търпение. Искам плаж, мента с газирана вода и слънце. Искам за поредна година да се разцепиммммм!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
злеееееееееееееееееееееее ее
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Всеки път все аз я търся първа. Благодарение на Facebook разбирам какво се случва с нея. Отмених си всички планове за утре, само и само да се видим, понеже тя настояваше и отново днес АЗ трябваше да я потърся, за да разбера, че госпожицата е заета. После пак ще ходи и ще разправя, че съм и била най-добрата приятелка.
Ама тая няма да стане, писна ми и от нея и от всички други такива, никой не е незаменим, особено използвачи, а аз със сприятеляването с нови хора проблеми нямам.