- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
искам вечно да спя в леглото си. вечно да е топло в него, вечно да вали и да е мрачно навънка.
охххххххххххххххххххххххх х.
![]()
//правилно поне съм се насочила за шотландско хах
Никога не съм си мислила, че ще дойде момент, в който ще се чувствам... като аудсайдер. Целият ми клас е супер разединен, на групички, на двойки-тройки и макар да не съществува някаква открита враждебност и омраза, все пак се усеща едно безразличие и прикрита неприязън. Дори хората, с които някога съм се чувствала толкова близка, не ме карат да се чувствам... желана в тяхната компания. Не че не ме искат или не ме харесват, напротив. Но не съм важна, може както с мен, така и без мен. Не се съобразяват с мен, не се допитват до мен. Коментират си излизания и купони, без никой да поиска моето мнение и се чувствам така, сякаш ще се натрапя. Затова просто не питам къде ще ходят, а предпочитам да замълча. И никой не се сеща да ми сподели плановете си, да ме попита искам ли да отида с тях.
Имам чувството, че са си самодостатъчни, а аз не съм така. Аз имам нужда от човек, за кого знам, че съм наистина важна и иска да бъда там, наистина иска.
Но в последната година не откривам такъв човек, не се чувствам така... И бавно, бавно се превръщам в точно това - страничен човек, в добри, но не твърде близки отношения с всички... хем част от класа, хем... част от нищо.
Готин ден. От рожден ден на имен ден, с празнуване започнахме и с празнуване завърши деня. И "благата ракия" в моя чест беше голям жест.![]()
И беше прекрасно. Зарадва ме с много хубав подарък.
Да се минават тия две седмици по-бързо и да се успокоят нещата, не мога да го гледам такъв.. преуморен и съсипан.
Обичам го.
Иии други радости днес. Мило ми беше, че и Той се сети. И него си го обичам много.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Добре се чувствам (уж).
Изморено ми е. Още днес ни натовариха с домашни, входни и уроци за преговор. Ще трябва да си направя някакъв график. Усещам, че ще имам все по-малко и по-малко свободно време за него. А виждам, че и неговото време е ограничено.
Поне днес намерих човек, с който ще мога да практикувам английския си всекидневно. Той няма против да помага и с граматиката. Ще е перфектно, ако наистина се сработим някак.
Втора вечер не мога да заспя ...
Снощи съм спала точно 1 час и после на училище вървях и спях.. не мога да разбера къв ми е филма - спи ми се, очите ми се затварят и като легна не мога да заспя ?? направо ......
и като се сетя колко време има още до края на октомври ми призлява.. всъщност не че е кой знае колко, просто аз нямам търпение и за мен този месец и половина (почти) ще мине като година и половина...
![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Добре съм, но ще се оправя!
Няма да се спи тази вечер, а след 3 часа съм на лекции ;3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Малко по-малко се организирам и навлизам в нещата. До Коледа смятам да съм приключила с всяко вътрешно оценяване. Смятам, че е постижимо :Д. И ще се наградя с 7-дневна почивка в Естония, при мойта дружка, за Нова година. Брр, хубаво е!![]()
След всички незабравими и прекрасни събития от последните 2 седмици - отново на работа... Чувствам се като умряла катерица...
Самотно ми е...
И имам чувството, че дори и давам всичко от себе си, то пак не е достатъчно.
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Изморено ми е. Тежко започна седмицата. Искам да се върна към онези дни - безгрижно лято, когато всичко беше прекрасно.
Скучно ми е. Ще захапвам книжката.
Утре идва големия шеф. Дано да не стигне до моя отдел. Не ми е до него.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Някои хора сякаш са родени, за да ми образуват нерви.
Welcome to the Jungle...
Предстои ми страааашно интересна година. Нямам предишният си небивал късмет с преподавателите, но материята вече става все по-интересна. Страшно еуфорично ми е след първите занятия. <3
В личен план съм адски разочарована от себе си. Не знам защо продължавам зорлен да се правя на глупачка. Аз знам, че няма да звънне още преди да го потърся. Всеки път, когато си помисля, съм с ясното съзнание, че той няма да има време за мен. И не съм сигурна кое ме яде повече, това че той ме държи с месеци на полусъединител, това че не знам как да опростя схемата още повече или това, че няма сама не мога да си обясня действията си.
Мм шантаво ми е.Може ли да съм толкова глупава и наивна.Дадох му цялото си време,грижих се за него,съобразявах се,отказвах се от собствените си интереси,а в замяна получих само безразличие...Кофти работа.Ето как човек за 10 дни може да съсипе дългогодишното си приятелство![]()
А, свърши ми работа. Колко неочаквано! Но няма да го видя, повече от ясно е. Защото поредният "много важен човек" си идва от пичка си кьорава... Дано поне да имат нещо, че да не ме яд напразно.
Както успява да ме зарадва,така и да ме сдуха. Ама то си му е специалитет. Както и да е. Има време и ще видим как ще се развият нещата.
maDamn
Днес се чувствам добрее!
Утре заминавам и 10 дни ще се отдам на почивка и релакс - че се преуморих два дни на училище...![]()
Уморено ми е, особено като знам какво ме чака утре.
Само чакам петък и събота, поне нямам лекции, работата ще я изтърпя в събота и неделя, поне ще успея да почина и ще съм сама в нас, което означава време за Всичко..