- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
^Кифлата на форума вика..![]()
В стремежа си да помогнете на момичето я карате да се задълбочава още повече в проблема..Друг е въпросът, че или тя го взима твърде на сериозно, или не го е представила както всъщност е..Както и да е..Нейна си работа..;д
Аз съм супер..Щастливо ми е..Опитвам се да се абстрахирам от казаното по-рано.
Тъй като не очаквах Lilanda да пише.... Поправка.. сички сте малоумници без нея.
Ами аз не съм го написала с цел да споделям или да търся съвет, просто бях в потрес.
А Lilanda, много ми се иска аз да съм в заблуда и наистина да няма нищо такова, но той си е женкар от класа и очаквах рано или късно да се пробва при някоя колежка, ма не смятах, че на мен ще се случи.
Та както и да е, аз го представих точно както той ми го е казал, ма не смятам, че има нужда повече да се обсъжда.
По темата - трябва да се наканя да си свърша нещата, че стана утре вече.
Много приятен спокоен неделен ден. Обичам се.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
цял ден релааакс <3
излязох за мааалко и се прибрах
отивам да си взема дълга вана
Супер приятно е някой да ти споделя, да ти показва, че ти има доверие и да знаеш, че ти също можеш да му имаш безпрекословно такова. В последните 5-6-7 дена не бях изпитвала това чувство..Ндам..
edit: А той е толкова прекрасен.Радвам се, че го има.
![]()
Обичам го.
Многомногомногомногомного !
Днес се мотивирах да уча! Свърших и една-две други лични работи и съм много доволна от себе си. Утре имам само една лекция и после ме чакат ходенета по институции, но пак съм щастлива! Eдинствено ме притеснява факта, че съм ужасно на червено с непредвидените разходи, а имам да плащам сметка и за ток и да си презаредя картата за градския транспорт. :/
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Вдъхновен... Жалко, че всички жени са курви...![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
За сега ми е чудно на душичката, утре да видим как ще е...
да очакваме сполучлив понеделник, искам да обичам живота си (((:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Спах 3 часа, щото ми беше зле и сега съм като дрогирана.На всичкото отгоре се оказа, ме имам и едно упражнение днес (добре, че го видях навреме), но пък дано имам време да дремна между лекциите. Сега си хапвам йогурт с чай и ми е весело.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
малко прекалих, чувствам се жалка
като знам, че ще се видим ме побиват тръпки, буквално
искам да си остана вкъщи и да се самосъжалявам
Ох, трябва ли да се ядосвам за подобни работи? В смисъл, остави, че е било преди милион години.. но и не е от значение. И все пак съм раздразнена. Искам да проведем този разговор просто от интерес... и все пак нито мога да подхвана темата, нито нищо. А ме яде отвътре.
Притеснен. Като казвам да отиде на лекар не ме слуша...
идеи, идеи, идеи, идеи... хиляди идеи и супер малко време... неделята беше ползотворен ден, успях да свърша някои неща, които бях предвидила. За днес съм си решила нещо, но не знам дали ще смогна... направо ще полудея от идеи... да си имам и въображението![]()
На моменти наистина имам все по-силното странно усещане, че на една част от хората на Земята им е писано някъде свише да са си постоянно сами. И за жалост, че и аз съм един от тези хора.
Но то пък моят живот е един. Живот ли е да го опишеш. 99.9% от сънищата ми от доста време са по красиви и/или емоционални от реалността ми. Ако не са те имам чувството,че напоследък от не толкова къс период от време ще забравя какво е това силна хубава емоция. Мога само да се надявам наистина да показват по метафоричен и/или съкратен вид бъдещето.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!