- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Yeah..me too...
Във вторник най-накрая ще отида на плажСтига съм бил като саламурено сирене
ама аз от тея 2ри смени кога да отида...дано новото момиче на работа да е в моята смяна,че да има нещо интересно
ама като си знам късмета...100% няма и един ден да се засечем на работа
а така ала бала туй унуй няма да ми дойдат зле...
>>DjBelev<<
Не се кефя на рисковете. И не съм проклет хазартен тип,въпреки че отвреме на време имам навика да ловя шарани с такъв псевдоимидж.
Не обичам да залагам на карта старателно градените си планове в замяна на несигурни обещания.
![]()
А сегашната ситуация ме поставя точно в такива условия. Толкова любими,че ми иде да повърна отгоре им.
План А,план Б... да не остана от два стола на земята. Още една година на найци си ...
П.С. Един малък трип до Шопландия и околиите добре ще ми дойде. Като за късмет,точно това се задава в близките дни .![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Някакво гадно настроение ме е обзело. Писна ми от всички скапани строежи и ремонти и всичко.Искам...и аз не знам какво искам или пък дали мога да го постигна даже и да имам възможност.А и се чидя на сънищата си.Каква е тая поредна серия от няколко дни най-малко, в която тоя човек дори само е така замалко прескача в сънищата ми.След като изобщо не си мисля за него и нямам и желание да го поглеждам след постоянните му лигавищини и след ножа в гърба,който ми заби преди 7 години.А уж ми се изкарваше приятел.Каква връзка има с тези неща, за които си мисля като изобщо ама изобщо не са свързани с него.Сякаш в дадени периоди нещо се опитва да ми каже: "Прости му и въстановете отношения.' Е не искам ПЪК.Тая страница много отдавна съм я затворил и изобщо нямам желание да я отварям.Доверието ми там е изчерпано до краен предел...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Докога други хора ше си мислят,че знаят кое е най-доброто за мен и ще ми се бъркат в отношенията???
maDamn
1.Липсва ми
2.Претъпкана със спагетини
3.Яде ми се сладолед....
Диняяяяяя и маратон на Бързи и скоростни.Те т'ва е рая на земята, майна.
Горе-долуу
Са на зъбар , който познава хирурга-откачалка...
Как можах да тръгна на пазар в тази жега? Никога вече. Ама обувкитееее...
Сега фрапенце и книжчица с мъркащата котка в скута.
Дано да ми угоди за коктейлчетата довечера.
Айляк.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много се наядох, не трябваше така :Д
Записах се на курс по графичен дизайн, доволна съм.
Нищо ми няма :3 Ходих да ям суши, преядох и сега ще гледам Двама мъже и половина и ще ям шоколад :3
Дали пък няма да му е*а майката на тоя боклук и на всички около него..
Сериозно мислех го за приятел, а през цялото време ми е сипвал в гърба, мамицата му, как ме е нервирал...
Как може човек да е толкова прост и ограничен, че да злослови по адрес на непознат, само от нек'ви слухове, да разказва мръсни истории и прочие, а го мислех за нормален и точен, имах му доверие на тоя човек.. А той се оказа пълен палячо..
Не ми заслужава даже приказките, това преля чашата, толкова съм бесен, че просто не е истина..
Не мога да проумея колко смотано и плитко същество трябва да си, че да говориш така по адрес на "приятел".. и за непознат на теб човек..
А аз никога не съм му казал нищо на иначе, не, че не е заслужавал, но просто си мълчах и си траех, защото ми е приятел, все пак, а съм можел така да го соля, че лошо да му стане.. Деба простака с простак
Заслужи си барабаните и да води гей-парада към на майната си..
Адски зле ми е, всичко ме боли, супер съм нервиран, чак не е реално колко кофти ми е..
Като оставам това на страна иначе, съм си добре, тя се държи като човек, а това ме радва и ме връща обратно към старото ми аз, което пък ме ощастливява супер много, просто трябва да си пресея приятелите през тънкото сито, че ми писна от подлеци и двулични олигофрени, които на всичкото отгоре са ми под нивото, но съм ги търпял до сега и целях да им помогна даже.. ДА ама НЕ!!
Боже пази ме от приятели, аз сам ще се пазя от неприятели..
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-15-2013 на 17:04
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
В момента ми е много хубаво,ама усещам,че се опитат да ми наакат хубавото настроение и ще откачам!
И искам сладко!
maDamn
^ Пак ли ти с това сладко бе..
Ще станеш 150 кила, Фнимафай!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Преоткривам себе си. И чувството е неописуемо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пак Вини, пак дини и... цял деееен пълен айляк, пълен айляк, пълен айляк...
Дали да излизам или не?
Изморена съм, обаче пък ми е скучно и знам, че ако отида при компанията, ще ми направят малко смях :д
Чувствам се много изморен.Днес много тренирах,защото имах много енергия.Мисля да направя същото и утре.Писах си с момичето което харесвам и така...Животът продължава![]()
Изобщооо не бях подготвена за седмица далеч от вкъщи. Нищо не съм си взела. Ама пък затова сега отивам да си купя някви дрехи, та да има какво да нося. XD Иронията, нали...
Иначе изкарахме чудесно на Предел. Бири-мири, мръвки, пуншчета, бране на билки, разходки, природа, федербал, волейбол, почивка, нови хора, яки хора, готини хора, разнообразие и...пълеееен, пълен АЙЛЯК! Имах нужда от такова зареждане. Ако времето е готино в събота да го изкачим пустия връх, ще е яко. Щото той моичкият никога не е бил толкова високо в планината и много ми се ще да му видя развълнувана физиономия като се почувства като мравчица докато е там. <3 И после сериозно бачкане, дам.
Смазана.
Чувствам се толкова мъничка, че мога да се побера в кибритена кутийка.