.
Затворена тема
Страница 90 от 288 ПървиПърви ... 4080868788899091929394100140190 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 226 до 2 250 от общо 7188
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Hehe взех си нова кола, утре ще ходя да я регистрирам в КАТ сутринта.

Откога чаках удобен момент.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    май наистина това е краят, а най-странното е, че не страдам от това
    Ъм.. май и при мен се очертава нещо подобно. Не подозирах, че събитията ще се развият по този начин.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Страшно хубаво ми е.
    Успяхме да си съчетаем времето с една приятелка, най-накрая се видяхме и се наприказвахме като хората. И с него си се видях, нагушках го и съм щастлива. ^^

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението

Честита, много кеф и малко ядове с нея!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Честита, много кеф и малко ядове с нея!
    Блaгодаря Чачо

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението

И в общината трябва да я регистрираш.

Онова чувство , когато се върнеш от фитнес и нямаш вода вкъщи. Хем съм на квартира в тая дупка Студентски , пак липсва нещо- я ток , я вода , я Интернет. Дейба дупката.

Последните дни нещо не минават както трябва. Прекарах 6 часа (!) вчера с едно момиче , а тя все още мисли , че може да мине без игра , а само да изглежда добре. Бахти и еманципацията, ако и при нас ставаше толкова лесно....Кво се и учудвам. По начина , по който се разделихме , нямаше как да не и изникнат неотговорени върпоси, които се превърнаха в съмнения и проблеми относно намеренията ми спрямо нея. И сега ще трябва да се занимавам с простотии, когато се видя с нея. Да, ама не. Тя губи, нищо , че ми харесваше

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    И в общината трябва да я регистрираш.
    Бях изключил за това. Мерси.

настроенията ми се изменят като времето отвратително е направо... ту топло, ту студено - ту ми е хубаво,ту ми е гадно

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Обичам дни с много и добре свършена работа.

Май колегите са прави - превръщам се в работохолик.

В края на тази седмица трябва да си спретнем нещо. Лошото време не ни се отразява добре.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Най-накрая си разбрах свободно избрания индивидуален проект по математика! Остава само да си извърша изчисленията, да ги вкарам в Applet-a и да си клатя краката. Утре сме на театър.

И осъзнавам как и аз обичам дни с много и добре свършена работа. Уикенда ще се отдам на пълен релакс - купон, и после цял ден ще и помагам с конете. А петък, пък, ще го открадна само за мен си.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Дададададдааддададададдад аддадададад..-_- И аз си помислих, че точно така ще стане...Значи оставят ме мен в тоя кучи студ в 5:30 сутринта да мръзна и да ги чакам 40 минути преди автобуса, защото така сме се уговорили, те идват с 35 минути закъснение, след което след училище пак ме оставят самичка и накрая АЗ ИЗЛИЗАМ ВИНОВНА...

То да се случваше за първи път добре ама...

Все си патя от добротата си....-_-

А него още го няма.. Толкова ми е приятно да си прекарвам времето с него, макар и само виртуално засега...А гласът му е толкова...asjsjdhjafhajfdhsajsaf ;3 Милото ми то..

Мега фен Аватара на tori
    Нещата като че ли се повтарят, но в по-лек (за сега) вариант. Тоя път обаче няма да повторя тая грешка да се върна. Нямам търпение да минат шибаните две години и малко и да заживеем заедно. Всеки си има проблеми - окей, ама никой не го ебе кво става с Вики. Никой не го ебе, че я боли всичко сякаш е прегазена с валяк. Искам няколко дни сама. Сама, сама, сама... Или само с него. Без родители, приятели, познати. Почивка.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Чувствам се умна, хах.
    Бях се паникьосала с всички глупости, които ни изсипаха за последната седмица в уни, ама като седнеш и се концентрираш над нещата, се хваща смисъла. Не ме кефят новите ми професори, никак даже, имам чувството, че не знаят и те самите какво правят, което е недопустимо.
    Освен това май се разболявам, ама то и к'во няма, след като ощипаната госпожица вися болна у нас цяла седмица и не спря да кашля и киха навсякъде. Въпреки това ми е малко тъпо, че се изнесе, беше забавно с нея донякъде, сега социалният ми живот пак потъна някъде. Не съм излизала порядъчно от един месец и усещам как едновременно пощурявам и в същото време не ми пука особено, което е много тъпо и ще доведе до побърквации.
    Мех.

Супер фен Аватара на tonssy
    Смешно ми е.
    Всичко и всички. Понякога се чудя на.. неадекватността на някои хора.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ооо, смазана съм, психически

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Боли ме главата, не успях да науча целия огромен урок по История, тъжно ми е, слушам Адел.. Не знам какво става с него, никакви новини нямаме, почвам да се дразня вече. Отделни СЪЩЕСТВА от класа ме изнервят максимално и скоро ще има избухване, усеща се във въздуха.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Искам няколко дни сама. Сама, сама, сама... Или само с него. Без родители, приятели, познати. Почивка.
    Точно. И аз искам.

Супер фен Аватара на Anonys
    Нахранен.
    Обича.
    Спи му се.
    Уморен от фитнес.
    Радостен.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Есента... обожавам я просто. Толкова ми е уютно всичко и навсякъде ухае на печени ябълки с канела. Ама не обичам руски. Така и не разбрах защо ми писа 5 о.О Но както казва г-на по история на културата: "Оценките са само формалност. Наслаждавайте се на самия процес на работа."
    Отделно този петък пак съм на зъболекар ... чакам съботата с нетърпение.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Зловещо тъпо ми е някак...
    1
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Можеше да си чета книга, да слушам дъжда и да пия чай, вместо това се наливам с кафе, гледам филми за Холокост и пиша доклад...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    много неорганизирано днес. резултат - учене цяла нощ. перфектно.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Рева. Като бебе.
    Осъзнах колко съм жалка. Не искам сама пред себе си да призная, че чувствата ОЩЕ ги има, след толкова много време. Не искам да си призная, че още го искам и като ми казаха, че няма да го бъде нещото,което чакахме, се почувствах все едно ми удариха плесница. Омръзна ми вечно да плача и да се чувствам зле. До гуша ми дойде просто. Не се издържа.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    още не знам в кво настроение съм и изобщо кво се случва
    искам да ми мине бързо, защото миналия път си беше направо ужасно
    сериозно нещо или някой трябва да ме разсейва
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    Някъде из София...
    Спи ми се та две не виждам

Днес колко работи трябва да свърша май няма да ми остане време. Ще видя дали ще мога да измъкна още 1 ден отпуска утре или други ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си