.
Затворена тема
Страница 91 от 288 ПървиПърви ... 4181878889909192939495101141191 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 251 до 2 275 от общо 7188
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Наближава краят на нещо.
    И това нещо в един момент ме беше докарало до състояние на полу-депресия, мисля дори, че беше от части и причината за бъбречната криза преди 2 седмици, защото то тогава беше пикът на цялото чудило.
    Сега вече е .. По-различно.
    Видях вчера за пръв път от адски много време, че аз действително не съм сама.
    Двамата ми най-скъпи хора бяха от двете ми страни и ми казваха какъв човек съм и какво не трябва да правя за хора, които не го заслужават. А аз, ако трябва да съм честна, в един момент просто .. изключих.
    Спрях да ги слушам, просто усещах присъствието им до себе си и това беше напълно достатъчно да видя нещата от страни как изглеждат и да съжаля, че си загубих времето в грижи, угризения и някакъв жал и мъка за човек, който вече.. дори не е човек..
    Имам само едно нещо да му кажа, рефрен от една много любима моя песен - Прощавам ти, че си такъв, преди да стана като теб..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Разделихме се с приятелят ми, а дори не не ми пука. Единственото, което ме измъчва е, че го виждам всеки ден. Не искам да лъжа себе си и него повече. Беше хубаво, но не беше достатъчно. Той е мил, грижовен, нежен, но той не е за мен.
    Мина толкова много време откакто екс-приятелят ми замина, но все още не мога да го преодолея. Никога не съм спирала да мисля за него. Никога не съм спирала да го обичам. Ще мога ли изобщо да го забравя? Сега се си мисля, че решението ми тогава да се разделим беше прибързано и детинско, но просто нямам вяра във връзката от разстояние. Само, ако можех да върна времето назад...знам, че и сега мога да го имам, но е твърде късно...

Животът ми е сякаш едно колело, което се върти равномерно и се случват едни и същи неща. Толкова еднообразен е станал...

Супер фен Аватара на tonssy
    Той е толкова мил, толкова добър, толкова хубави неща говори за мен. Колко е влюбен, колко прекрасна съм аз... С онова, което направих, му дадох още по-голяма надежда, ама и аз съм една..не мога да се понасям. Напоследък се хващам да върша неща просто "за да видя какво ще стане", "да видя докъде може да стигнем". Аз не изпитвам нищо към него, чувствам се като камък. Тогава защо продължавам да се държа по този начин с него? Може би му давам надежди..а поне за момента всъщност няма такава опция. Личи си колко гадно се чувства, а моя "приятелка" е влошила нещата. Защо по дяволите ще СПОМЕНАВА, че розата е останала там..че "не била мръднала". Снощи се почувствах отвратително виновна, след като той ме попита. Всъщност от доста време не спирам да се чувствам гузно, но какво да направя, като не мога да изпитам нещо повече? Насила не става. Охх.
    Другият пък, ако знае какво иска, евала. Ако не промени начина си на държание, ще прекратя всичко. Уж беше толкова въодушевен, а сега се виждаме и говорим по-рядко, отколкото когато бяхме "просто приятели".
    А към тези, които пък не спират да нахалстват, ще се наложи да бъда малко по-груба.
    Имам чувството не че съм в любовен триъгълник, а в любовен n-ъгълник. Искам да ме няма за малко, да изчезна, никой да не ми говори, никой да не виждам.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    уат дъ фак?!?

става нещо странно и различно?!?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Lilanda
    Толкова изтощена не съм се чувствала от супер много време..Искам да легна да спя и да не се събуждам докато не ми звънне алармата утре сутринта..Глупости...Утре сутринта..Ще откъртя до събота.. Но имам да уча..;/

Искам да се разпадна. Да се гмурна в морето и да се превърна в морска пяна.

Добре, че е до мен да ме крепи. Без него съм за никъде.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Нон-стоп се филмирам за някви работи. Тъпо е. Изморява ме. Искам да спре. Трябва да спра.

Дано утре мине добре интервюто за работа. Днес останах вкъщи, дано не съм изпуснала нещо важно в университета, ама трябваше да се лекувам стабилно. Мислех, че съм се оправила, ама вчера т'ва кафе навън просто...главобол-ужасен. Ще го преживея. Сайн ъп-нахме се за много яка лекция по предприемачество. Нямам търпение. А преди това колко много неща има да се случаааат. <З

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Бясна. Отново.
    Писна ми от надути пачавретини дето ми се правят на приятелки, а зад гърба ми ме плюят като селянки. Много ги обичам такива дето е помнят какви бяха и благодарение на кого почнаха малко да ги еб*ват за живи околните.. Щото точно тия с огромните самочувствия до миналата година бяха пълните комплексари. Сега са си същите, само че с 2 тона повече самочувствие, което няма грам покритие. Ще избеснея накрая и ще натупам някой, колкото и да не симпатизирам на агресията. Не се издържа просто с такива лекенца наоколо.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Болна. То се и очакваше де.
    Чувствам се мизерно слаба и без капчица енергия. Не ми се яде, не ми се пие, не ми се става от леглото, искам само да спя, да спя, да спя... Пф.

Супер фен Аватара на cyclops
    Все повече оценявам колко прекрасен мъж имам до себе си..обича ме, уважава ме, грижовен е..винаги мисли за нас двамата, а не за себе си. Все повече почвам да го оценявам. Мисля, че се влюбихме за пореден път. Сякаш всичко започна вчера.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Спи ми се,бре ...
    Системното недоспиване обаче си има едно голямо предимство - превръща те в пълен,абсолютен и непоправим непукист.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Една хорнология от преди близо година...Нда..Съсипа ми настроението..И не само..Рева за пореден път точно заради тази хронология...

2 години откакто се разделихме и 9 месеца след последния ни разговор, а аз още не съм го забравила. Толкова ли е трудно като се сетя за него или като някой ми спомене за него да не чувствам пронизваща болка в сърцето, сякаш хиляди остриета се забиват в него? Нда..Колко клиширано звучи...Само един мускул...

Смятам да си пусна някоя комедия и да го изчакам да ми пише..Или да не ми пише..Ох..И той е едно такова прекрасно същество..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Взех я и я регистрирах. Остана само каското да направя, но тия дни се очертава адски много работа.

Трябва да намеря време. Хубаво ми е.

Мега фен Аватара на tori
    Нещата отново свършват. Дано този път да е завинаги. Омръзна ми, мразя го, уморена съм. Искам да спра времето, всичко да застине и да мога да се нарева, след което отново да пусна шибания свят отново. Уморена съм никой да не ме пита как съм и да трябва да викам, удрям и плача, за да ми обърне някой внимание. Чувствата на другите не са по-важни от моите. Не са.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хубаво ми е, ама мъничко изоставам от собствените си планове и това не ми харесва.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Объркана съм. Стигнах там, където исках да бъда. И сега какво? Не, че не съм щастлива от положението, в което съм в момента, но какво следва?

Трябва ми нова цел, ново предизвикателство.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не може най-малкото нещо да се превръща в скандал, не е правилно. Както всичко е сладко и миличко, за части от секундата се видоизменя до едно страшно напрегнато, което къса нервите и на двама ни, а аз даже не проумявам защо става така. Объркана съм, не може ли просто малко човеко отношение, въпреки моментния прилив на емоции?

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    2 години откакто се разделихме и 9 месеца след последния ни разговор, а аз още не съм го забравила.
    Миличка, любовта само с нова любов се лекува.

А аз...
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Все повече оценявам колко прекрасен мъж имам до себе си..обича ме, уважава ме, грижовен е..винаги мисли за нас двамата, а не за себе си. Все повече почвам да го оценявам. Мисля, че се влюбихме за пореден път. Сякаш всичко започна вчера.
    Преоткриването на любимия е най-прекрасното нещо, което може човек да открие. И когато разбереш, че с всяко преоткриване идва ново влюбване, изпитване на всичката емоция отново и отново...започваш да го искаш всеки ден. А когато ти стане ежедневие...разбираш, че има неща, които НИКОГА не омръзват.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Искам да съм непукист. Омръзна ми винаги да се грижа за всички. За мен кой ще се погрижи най-накрая?
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Голям фен Аватара на sneering
    Аз съм истински щастлив

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Миличка, любовта само с нова любов се лекува.
    Въпросът е в това, че новата любов вече я има и аз даже не се и сещам за въпросния, ако някой не спомене името му или не го видя на линия в скайп например..Просто в момента, в който някой или нещо ми припомни за него светът ми се срива за момент и преживявам всичко отново и колкото и да си мисля, че съм го забравила, в един такъв момент осъзнавам, че не е съвсем така...

Благодаря ти!

Супер фен Аватара на leadyflame
    Есенния дъжд ми навява тъга,листата падащи леко и спокйно ми напомнят за минаващото и циклично време, каквото е в момента и емоционалното ми състояния.. къде е промяната!?

Мега фен Аватара на pandabear
    ЛЕКЕТА, EVERYWHERE

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Днес ще е тежък ден.

И и ми липсва нещо.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    боли ме гърлотоооо :X

Правила за публикуване