- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
веселичко ми ебях на родителска на брат ми... пълна скука.. утре ме чака дълъг ден... днес само се разкарвам нагоре надолу и не мога да си отдъхна, но настроението ми е на 6... започвам да се оправям и това ми харесва ^_^
сама и безумно наранена ... блаа
Big or small, lies are lies!
И по-добре съм била. Надявам се всичко като мине да знам, че и това съм преживяла и съм малко по-силна. То ще мине де, да видим последствията какви ще са. Ако се отрази на връзката ни, ще рухна вече.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
бясна съм.. Не е нормално вчера да си проверя минутите и да имам останали към 80, които идеално щяха да ми стигнат, а днес да си проверя сметката и да имам 50 лв и никакви минути?! Тия от Глобул почнаха редовно да ме правят на луда и ще имаме разправии, усещам аз..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
боли ме главата, много ме боли, много ме боли
днес беше поредния безинтересен, монотонен, скучен ден
той ми показа, че може да флиртува с други пред мен...хаха не знае с кой се е захванал
особено като го знам какъв е ревнив
тъпо е от негова страна, грозно е, но ще му го върна и то с нищоправене
повече няма да отблъсквам никого, за да не го дразня
Супер се чувствам и дори не знам защо. Само да мина срядата, че тая физика ме тормози. Искам един уикенд без домашни, без излишни излизания. Само двамата, меко одеяло и топло какао. Искам дъжд "да измие" цялата лоша енергия, загнездила се у хората.
Майн Гот!
Ей на това му се вика тренировка ... бях готова собственоръчно да си извадя сърцето и белия дроб по средата,ама пък стиснах челюстите и оживях.![]()
Искам пак !
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
От 08:00 до 21:00 в университета, на курс, по задачи, удовлетворено и страхотно уморен се чувствам. Започват постепенно да се нареждат нещата, останаха още няколко.
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Спи ми се и ме цепи главата, а имам още за учене. Ама твърде силно подозирам, че ще се откажа и просто ще си легна, защото не издържам вече. Твърде много помии в последно време се насъбраха, имам нужда от разпускане.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Липсва ми мъжкото внимание( може би определено), мамка му... ми не съм от камък и аз..
Спи ми се.. Много съм уморен, а утре пак ще ставам рано. Искам да съм пълен айляк няколко месеца. Ех и аз да си помечтая. Ще се видим утре, приготвил съм й изненада.
Ехх...трябва ми едно събиране,така да се понапием...ама...няма как..2ма в Германия,един в София,4ти в Стара Загора и ...![]()
>>DjBelev<<
Много смотан ден. И боя за малко за си изям, ама какво пък, ако пак видя някой така да се отнася към което и да било човешко същество, не бих постъпила по различен начин. И като се има предвид, че поне 10 мъже стояха наоколо и се правеха, че не чуват, се ядосвам още повече.
Днес ще ми се разкаже играта обаче отивам в 8:30 и давам всичко от себе си!
Днес пак вали... Не мога да го разбера това време. Един ден студено, един ден топло и вали.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ще си купувам палтооооооооо..
Щастливо ми е. ;д
Гласът му е невероятен..;3 А аз обичам да му говоря простотии..-_- Бива ли да се излагам така..
Прекрасен е. Не знам за кой път го казвам, но е прекрасен.
едит: Обичам да си завършвам въпросителните изречения с точка. -_- Няма да го оправя сега!![]()
пффф
да искам да уча и да няма как, всичко е против мен
tonight will be the night...
Ааа най-после събрах пари за якенцето ,което искам да си купя. Много съм доволен :P
Взех да си изпускам нервите тия дни.
Имам сериозна нужда от почивка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
imam oshte 3h s nego, dokato zamine, a ne mi davat da izlezna ot glupavata staq. mnogo mi e tejko. toi ne iska da trygva, no az nqma da mu pozvolq da si propusne izpita zaradi men. v ostavashtoto vreme shte mu pokaja, che nqma za kakvo da se trevoji, zashtoto shte uspeq da se spravq i bez nego tozi pyt
Главоболието ми е с невиждани сили.връхлита и помита всяка частица от мен.Не мога да спя,не мога да мисля,не мога да изкачвам стълбите даже.А като се замисля че така съм била до сега и така ще бъда до края....
Започвам с подготовката на сватбата.Датата е запазена в ритуалната, но следва най-големия проблем-ресторанта!Има 3 хубави тук,но са за над 150 души,а ние ще бъдем най-много 80.Харесала съм един по-малък,но то си е лятна градина.В началото на май може да бъде хладно та не искам да рискувам да сме навън.А като гледам снимките е просто идеален!!!Ще трябва да вземем кола назаем и да пообиколим ресторантите в неделя.Напоследък всички около мен се женят и аз вече нямам търпение да дойде тоя ден!Имам обаче около 7 месеца до тогава и мнооооото неща за уреждане.Поне можем да питаме миналите по пътя за малко помощ и съвети,че си е сложно.Опитвам се и бюджета да поогранича,защото и нашите изнемогват,и техните са без особено големи заплати....Да не говорим,че аз наскоро си взех заплатата за юли....Но пък като се сетя че ще меря булчински рокли и всичко ми минава хаха.Днес имам среща с шаферката та ще се надъхаме взаимно.понякога ми се струва че тя е по-ентусиазирана и от мен.
Чудя се вече кога ще отмине всичко.
Хем се чувствам добре, хем се отдавам на емоцията отново и това ест.не води до нищо хубаво.
Изключително объркана се чувствам, някаква буря от мисли и желания ии от неща, които просто трябва да приема, да се откажа .. а по дяволите аз не се отказвам .. винаги се боря докато получа това, което искам.Но сега е мисията невъзможно.Отказвам се, приемам някак ситуацията и гледам напред.
Бахти .. зор работа.![]()
Big or small, lies are lies!
Умряло ми е, не влязох в последните три часа. Утре - родителска. Звънях на класния, той не вдига. Тъпо ми е.