- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Забавяне или забързване на цикъл
Не те съветвам да си играеш с хормоналния си баланс и своя цикъл. Да започнеш прием на противозачатъчи, за да регулираш нередовен цикъл, и то задължително под лекарско наблюдение - да, но за да си осигуриш комфортна почивка - не си струва, повярвай ми. После тази почивка ще ти излезе доста солена. Препоръчвам ти да пробваш, подготви се с тампони. Щом твърдиш, че цикълът ти е нередовен, може и да ти излезе късмета и да ти закъснее - знае ли се. Ако се притесняваш, че може да ти дойде по-рано и да се изложиш край водата, просто си слагай тампон, но не забравяй да го сменяш веднага след влизане във водата, за да не си докараш инфекция то задържащата се течност в тампона.(има супер малки тампони, които не се усещат, апропо всеки тампон, поставен правилно, не би трябвало да се усеща)Вярно, неприятно е (тази година го изпитах по препоръка на лекар, търпи се), но по този начин ще си осигуриш и защита от евентуална гъбична инфекция. Успех!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com