.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на Pos7_

Лотария за Зелена карта

Скоро започва кандидатстването за Зелена карта - САЩ. Въпросът ми е: Имам 18 години, но завършвам догодина. Ще мога ли все пак да подам документи?

След като имаш навършени 18 години, имаш право да подадеш документи. Но внимавай, чети всички условия и изпълнявай точно, за да не питаш после как да оправяш грешки и с кого трябва да се свържеш ако те изтеглят.
    Това, че сега учиш не е проблем, тъй като се подават документи на есен, а тегленето става през Април или Май, просто трябва да имаш възможност да платиш всичките неща, които се изискват, ако те изтеглят имаш да превеждаш документи, да си приравняваш дипломата, да вадиш медицински, до колкото помня се правеха в Greenberg в София, както и в още една болница, от други места не приемаха. След това интервюто и визата се плащат отделно.
    Тази година най-вероятно ще бъде последната лотария и доколкото знам срокът за подаване на документи е много съкратен, гледай да не го изпуснеш, ако искаш пиши на ЛС, ще ти дам линк към един български форум, където можеш да намериш всичката тази информация, както и още неща, които ще са ти нужни
    Късмет

Мега фен Аватара на Баща Ти
    И за какво ти е това? Здравеопазването им е под всякаква критика?

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    И за какво ти е това? Здравеопазването им е под всякаква критика?
    Не и ако можеш да си плащаш за застраховка. А ако не можеш, центровете за социално слаби никога няма да те върнат и да ти откажат помощ, само понеже са препълнени в този момент, както правят много български болници.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Гледай "Недъзи" на Майкъл Мур и после пиши пак.

Какво има да го гледам, нали го живея всеки ден това нещо. Да не говорим, че и имам нещо като хронично заболяване, тоест здравната им система съм я изпитала многократно.
    Вярно че застраховката ми е страшно скъпа, но със сигурност си заслужава.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ще можеш, както каза Холи, тази година е последна за подаване, но тегленията ще са чак догодина.. Успех!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Можеш, но на полето за образование трябва да напишеш "High school - No Degree" защото все още нямаш завършено средно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си