.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Епилатор

Hybrid View

Голям фен Аватара на joannalof
    Цял живот си ползвам кола маска,но реших да сменя.Купих си епилатор на Браун и съм много разочарована.Болката я преживях,но ми растат много по-бързо,по-дебели,а с кола маската беше супер,но става бавно.+Да получих страшни обриви
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Цял живот си ползвам кола маска,но реших да сменя.Купих си епилатор на Браун и съм много разочарована.Болката я преживях,но ми растат много по-бързо,по-дебели,а с кола маската беше супер,но става бавно.+Да получих страшни обриви
    добре бе,кога ще разберете,че това е невъзможно ако епилатора е хубав и ги маха от корен.. твоя явно е скапан и ги къса само
    дали ще махнеш косъм от корен с нещо лепкаво или чрез пинсети е все тая

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Странно. Моите крака са само на епилатор, но Филипс. Космите се махат, когато са едва два милиметра без проблем. В началото ще ги махаш бавно, защото нямаш тренинг. Моите ги оправям за 15 мин. и двата крака. ;d
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си