.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Дефинирай натиска.

Ако искаш да се пробваш няма лошо - каниш я на среща, излизате и си изяснявате нещата. Така поне няма да си правиш някакви спекулации и да питаш хората из форумите. Ние няма как да знаем дали те харесва, дали си играе с теб. Не сме и в главата, не сме врачки. Може да и е тръпка да се заиграва с по-малки, може пък и да те харесва. Ние не може да сме сигурни кое от двете е, това ти трябва да го разбереш сам : )

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението
    Дефинирай натиска.

Ако искаш да се пробваш няма лошо - каниш я на среща, излизате и си изяснявате нещата. Така поне няма да си правиш някакви спекулации и да питаш хората из форумите. Ние няма как да знаем дали те харесва, дали си играе с теб. Не сме и в главата, не сме врачки. Може да и е тръпка да се заиграва с по-малки, може пък и да те харесва. Ние не може да сме сигурни кое от двете е, това ти трябва да го разбереш сам : )
    Под натиска имам предвид това с хапането, прегръща ме и още (няма какво да обяснявам по на години сте от мен знаете как е. )
    Не знам кфа' тръпка и е ама се побърквам... Няма значение благодаря за отговорите ! Ще се оправя някак си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си