.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    klimatronik и Баща Ти,

Не Ви познавам, като личности. Но аз поставям ситуацията от коренно различна гледна точка. Само си представете ситуацията да имате едно, единствено дете от жената на живота Ви и то да се прибере вкъщи мязащо на блъснато от влак и вие просто ще седите, защото може и вас да ви пребият, така ли?

Виждала съм на какво е способен един родител, който обича детето си и е готов да го закриля с цената на живота си. Повярвайте ми много по опасен е от 10 лигльовци с джобни ножчета и разбити амбиции.

klimatronik - Относно ситуацията, която описа стигнало се е до там, защото точно тези родителите за които аз говоря ги е нямало. Ще вкарат детето ти в болница и ти нищо няма да направиш? Изверга ще си ходи спокойно, като пич на училище и ще тормози и други деца? Да, да, как ли пък не?
    Това не са родители за мен, така че този пример въобще не го давай.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    klimatronik и Баща Ти,

Не Ви познавам, като личности. Но аз поставям ситуацията от коренно различна гледна точка. Само си представете ситуацията да имате едно, единствено дете от жената на живота Ви и то да се прибере вкъщи мязащо на блъснато от влак и вие просто ще седите, защото може и вас да ви пребият, така ли?

Виждала съм на какво е способен един родител, който обича детето си и е готов да го закриля с цената на живота си. Повярвайте ми много по опасен е от 10 лигльовци с джобни ножчета и разбити амбиции.

klimatronik - Относно ситуацията, която описа стигнало се е до там, защото точно тези родителите за които аз говоря ги е нямало. Ще вкарат детето ти в болница и ти нищо няма да направиш? Изверга ще си ходи спокойно, като пич на училище и ще тормози и други деца? Да, да, как ли пък не?
    Това не са родители за мен, така че този пример въобще не го давай.
    Да, разбира се. Но, не е толкова лесно, детето да си признае пред вас ,че го тормозят
    И за съжаление изверга ще си ходи спокойно, защото такива родители са наистина малко. Нито на родителите им пукаше, нито съучениците, нито даскалите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си