- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да го пребия ли ? :)
1.Нахакано и долно са съвсем различни неща!
2. Не ми е нужен някакъв Бог, за да зачитам и уважавам хората.
3. Да, ако не правя нищо, за да се защитя и да променя ситуацията, значи съм такъв.
Да, има решения, но те не са каквито ти ги каза.
А я ни просветли какви са? Не какви са БИЛИ, а какви СА!
Значи, му предлагаш да си стои кротко и онзи да го обижда и удря?
Не. Ако смята ,че може да го набие- да действа. Нямах предвид лично автора на темата. Той щом задава такива въпроси е ясно какъв е. Но просто в някои случаи да скочи сам срещу 5-ма, или да ги издебва един по-един - е не успешно и не всички деца го могат това. Така че.. не съм на мнение,че трябва да бездейства, но тези общи приказки и съвети, с които съветвате момчета не винаги са полезни...
Той автора на темата е изгубена кауза, щом пита по форуми дали му е писнало да го тормозят... Говоря по принцип, защото има доста тормозени деца... Винаги могат да направят нещо. Най-малкото може да си намери приятели или поне по-близки познати. Колкото и да са слаби, когато са 5 човека и са решили, че това няма да продължава така, имат шанс. А и както казах, повечето такива проблеми се разрешават още преди да се стигне до бой, трябва само да покажеш позиция.
По-умния отстъпва...Не му обръщай внимание..Ама ако ти се нахвърли не гледай самоБий,където можеш..
Всички к'урви се правят на толерантни, ама всъщност се кефят на лоши момчета, тарикати и да гълтат сперма.
Хитлер беше прав!
Всички сте се забили в някъв ненужен агресивен филм братче. Кво значи си му набрал? Губиш си времето и се вглъбяваш в някъв агресивен свят,и не се усещаш как през това време може да изживяваш далеч по яки неща !
Такива конфликти, не рядко стигат до тук!
http://www.gdin.bg/Pages/Prisons/Def...x?evntid=25715
Внимайвайте какви съвети му давате!