.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на shusha

Как се озовахте да живеете зад граница?

Понеже разбрах, че има много потребители от форума зад граница, ми стана любопитно защо се преместихте. Вашите роднини се преместиха там, следвате в чужбина или... ?

ПП:Аз съм още закотвена в България, но просто обичам да чета за живота в чужбина,

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    О лИбов, да ти разказвам значи, щом искаш..

Ами аз съм роден в България, но до 5-6 годинки живях в Лондон.. Имаме жилище там, което след тези въпросните 5-6 годинки, го даваме под наем, а ние се върнахме в България, миналото лято аз изявих желание, да уча в Англия с тогавашната ми приятелка, която също искаше да учи там, та заминахме.. живях няколко месеца там, Тогавашното гаджИ взе апартамента над моя и живееше с майка си, а аз бях самичък и за кратко с баща ми, майка уж трябваше да се мести, но така и не се получи, та аз си се върнах в България и такам.
    Та моето превиване в чужбина беше, по моя инициатива за по добра реализация.. Исках да следвам там, за по добро ниво на образование, но уви нещата не се получиха, пък и Англия ми носи много спомени изпълнени с Носталгия, за това, най-вероятно ще се връщам там чак като ги израсна тези спомени, към 25 годинки примерно..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен Аватара на shusha
    ВШаите има апартамент в Лондон ?!!? Край!! Омъжвам се за теб :д :д
    Разкажи ми за Лондон ... моля

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ами питай (на лично) каквото те интересува. И ще ти кажа..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Дойдох да си изкарам магистратурата. Не че животът ми в БГ не беше прекрасен, не че ми пукаше толкова за образованието, в моята сфера е по-важно да имаш стаж, ама пък го направих заради бившата. :Д

Зелена карта преди години, която родителите ми успяха да задържат, въпреки честите пътувания и след това станаха граждани, та решиха, че е добре всички да се преместим и така.

По любов се преместих хаха Това сигурно е сред най-добрите решения, които съм взимала някога, макар и да звучи лекомислено

След развода на родителите ми,майка ми се омъжи повторно за британец и така се озовах в Бристъл.
    Англия е толкова мрачна,както и хората тук,да вярно намерих си компания,намерих си приятел,но всичко е толкова еднообразно и скучно. Но не бих се върнала в България.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Има още поне 7 такива теми в този раздел ама кой да ги търси... Освен това в тях има и много повече хора писали..

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Има още поне 7 такива теми в този раздел ама кой да ги търси... Освен това в тях има и много повече хора писали..
    Кои викаш са другите 7 теми в този раздел?

В коя държава сте ?
    Публикувана от Daisy11, 10-15-2010 13:52

Лотария за Зелена карта
    Публикувана от Pos7_, 07-07-2013 22:43

Разкажете за вашето училище
    Публикувана от hipster, 07-13-2013 15:17

Exclamation Висше в Англия?
    Публикувана от Olay, 06-13-2013 00:21

Колко езици знаеш ?
    Публикувана от Paolita, 09-05-2010 09:41

кой е любимият ви български град?
    Публикувана от pigeon, 09-23-2006 19:01

Университети по актьорско майсторство.
    Публикувана от milen.donchev.33, 06-19-2013 17:30

Още от малък не ме свърташе и почнах да си търся възможности и да обикалям наляво- надясно.Всичко стана без много планове и на случаен принцип- където ми се ходеше и отивах. Така си избрах и университет без много да му мисля (лоша стратегия). По едно време като естествено продължение се изнесох да уча в чужбина. В момента съм сравнително уседнал.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Майка ми получи предложение за работа във Франция, ходи на няколко интервюта, взеха я и тръгнахме. Бях на 14, вече 5 години станаха. И оставам тук

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен
    Град
    Germany
    Баба ми се е омъжила повторно преди 10-15 години за германец,изкарала си е немски документи и преди 2 години баща ми започна да търси работа там,тя ни изтегли по роднинска линия или там както му се вика,и така..

Мега фен Аватара на SurfSky
    На мен батко ми е в чужбина ,и се надявам някой ден и аз да отида там да живея и работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си