.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: мнение

мнение

Здравейте момиче съм на 17 години и след като се епилирах(с бръснач) по дупето ми излязоха пъпки. искам да ви питам какво да правя като имам пъпки по дупенцето от какво са а как да ги премахна и другия път с епилатор ли да се бръсна по задните части. Благодаря

моля за мнение

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Как така по дупето? о.О
    Дрън-дрън

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от nyxu Виж мнението
    Как така по дупето? о.О
    вероятно между бузите

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от lapenceto96 Виж мнението
    епилирах(с бръснач) / епилатор ли да се бръсна

Намажи ги с нещо тея пъпки и не се бръсни/епилирай там...

но имам нужда да се бръсна по дупето то са самите бузки

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от lapenceto96 Виж мнението
    но имам нужда да се бръсна по дупето то са самите бузки
    o.O

не се бръсни, използвай епилатор или кола маска

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Трол.
    ЗА БОГА!!!!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Защо да е трол? Има момичета с мъжки хормони, съответно имат мъжко окосмяване
    Върви на козметик, или сама в лентички си ги махай, не ги бръсни, ще станат повече, по-тъмни и груби...
    Дрън-дрън

от бръсненето с бръсначка и се появиха пъпки но не съм се изчистила напълно останали са косъмчета, но тях няма да ги бутам
    а какви са тези лентички къде мога да ги намеря а колко струват а това за пъпките как мога да ги махна

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Моля те, спри да използваш бръснач за интимните си части! Може да е по-бързо и лесно, но в никакъв случай не е най-ефективния метод , а за удачен да не говорим. Тези пъпчици можеш да ги мажеш с крем против възпаления и да изчакаш да отминат, направи си и обливане със смрадлика или лайка, ще ти помогне.
    Ако толкова желаеш да се обезкосмяваш там отиди на козметик да ти направят кола маска, а ако можеш си я прави и сама. За интимното окосмяване бих разбрала, но защо ти е да си махаш косъмчетата по самите бузи? Те са направо като мъх. Не можеш ли да се изложиш на слънце за да изсветлеят ? Или използвай някакъв друг метод за обезкосмяване, но не ги бръсни.

Лентички или кола маска има във всеки парфюмериен/козметичен магазин, ат дори и в по-големите супермаркети. Има такава, която загряваш в микровълновата, мажеш и дърпаш с ленти от комплекта, такава, която разтапяш на котлона и е с ленти или без (води се студена тази без).
    Лентичките са пак кола маска, но си е намазана върху лентите, не е нужно да я загряваш, разтриваш с ръце залепяш и отлепяш от кожата си рязко. Продават на Veet, ORO и какво ли още не.

С крем депилатоар просто мажеш, чакаш 5-10 мин (различните кремове имат различни показания, чети внимателно листовките) остъргваш и миеш. Не ти го препоръчвам много защото все пак е силен химикал и са възможни алергични реакции.
    Последно редактирано от aniezina : 07-08-2013 на 16:31
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

благодаря ти много а тези лентички като пари колко струват и по-добре ли са или както ти написа за крема кое е по-добро

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Ето ти ориентировъчно, виж колко много видове са, разгледай и прочети малко коя за какво е по-добра.
    http://apteka.framar.bg/%D0%BA%D0%B0...%B5%D0%BB/veet
    Лично аз смятам, че с ленти/кола маска е по-добре от крем. Не съм привърженик на кремовете, но все пак ти ги споменах, за да знаеш, че ги има и тях.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си