- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Море 2013.. Защо!?
Здравейте. На 16 години съм а приятелката ми е на 15. Ходим заедно от година и 3 месеца вече, но родителите и не я пускат с мен на море.. Баща ми работи като реаниматор на плажа и ще сме под 24 часово наблюдение от негова страна, няма да има никакъв проблем относно финансова гледна точка, защото ще и трябват само пари за билет на идване до тук.. Но техните по някаква супер малоумна причина не искат.. В момента се намирам в село Варвара, което е на 5 часа път с рейса + почивка от 25 минути, който влизат в 5-те часа, не е далече.. Как подяволите да ги накара..
|DC -Wild#Cat!!♥
Ами да им обясни, че баща ти ще е с вас и т.н. Въпреки, че според мен е малка.. нищо че от 13 годишни започват да ги пускат сами по морето![]()
Дрън-дрън
Нормално е притесняват се, все пак момичето е на 15 години. И аз да бях на мястото на родителите и не бих пуснал детето си с някакъв си 16 годишен пикльо на море. Според мен шансът да я пуснат е много малък.
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Ако родителите й са много покровителствани не очаквай да я пуснат и след 10000 разговора. Нека все пак баща ти говори с техните.
Напълно нормална е реакцията им. Няма какво да направиш.
Баща и си мисли, за къв чеп ще пусна моята с някакъв келеш, да я помпи 24/7 ?
n00bs
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Зависи от родителите.Ама нормално да не я пускат на 15 е и все пак могат да си представят кво ще прайте там.
Единственото, което мога да кажа към темата ти е - Май, ще ходиш при тате сам на море!![]()
Защото когато се прибера след 3 дена ( защото не я пускат и ми провалиха цялото море ) не може пак да я помпам 24/7 ли ?
Или може би тя през средно 8-те часа на ден, който прекарва с мен не може да се ебе, друса, пуши и тн??
Смешна работа! Квото иска да направи може да си го направи когато и да пойска..
|DC -Wild#Cat!!♥
Аве загорелец нема да ти умре пишката,ако отидеш без нея на море, нито пък някой ще ти я открадне 15годишната пикла.... вземи се осъзнай,че се излагаш пред всички тук. Ама под 24часово наблюдение... хахах то и в работата си постоянно под наблюдение,ама си прайм квото искаме,а?![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Помоли баща ти да говори с нейните родители и да обясни, че той ще е там винаги с вас.
ти нормален ли си? на колко сте години, че да ми ходите сами по морета? вашите като са там, това не означава, че не може да я изплющиш в хотела, или вечер да излезете някъде, ако някой надрусан тръгне да се заяжда с вас как ще защитиш себе си 1во, че после нея. и откъде пари да й плащаш билети, храна, пиене и т.н? плс.. на 16 си и нямаш никаква опора, че да я водиш тая на море. след 1-2 години ако искаш по 5 пъти я води. сега ви е рано