.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

коя преса за коса е уда4ната?

Здравейте на вси4ки! Тъй като смятам скоро да си купя нова преса за коса (досега съм използвала само и единствено от евтините, които съответно не струват и увреждат косата), то искам новата ми преса да е:
    - такава, 4е след като се изправя, косата ми да е права, такава, каквато съм я оформила до следващото къпане и в благоприятно метерологи4ни условия
    - поне малко щадяща косъма на фината коса (и не само)
    - устои4ива
    - изобщо хубава преса, такава, 4е след като дам парите за нея да знам, 4е си е струвало и ще ми вършинаистина добра работа!
    И защото аз и хабер си нямам от характера на гореспоменатия уред ( не знам ни6то за марките и ефективността им), то моля за съвет. Посо4ете ми ако можете или конкретни модели, или някоя марка, 4ийто модели са добри...
    Благодаря предварително!

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Remington, Bellissima, Philips.. Аз лично съм доволна от Remington s5500..

П.С .. Мисля, че имаше такава тема..Потърси я и разгледай какви модели са споменали..

Благодаря!

Ако си мислиш, че по-скъпата преса няма да ти увреди косата си в голяма грешка.
    Каква ти е косата? Ако е къдрава и гъста няма как да стане да е права до следващото къпане, освен ако не се къпеш всеки ден.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Косата ми е тънка и 4уплива, не я понасям в не изправено състояние, средно къса е - имам предвид до под раменете. Напълно наясно съм с това, 4е дори "скъпите" преси увреждат косъма, знам 4е няма уред, който да не нанася вреда, но сравнени с пресите за коса от по 20 лв., тези от по над 60лв., сигурна съм, са по надеждни и малко или много щадят косата. Освен това, 4увала съм, ефекта от тях бил дълготраен и по-задоволителен. Ето защо именно преценявам, 4е се нуждая от такава преса, запозната съм с разликите и вредите, зададох конкретен въпрос относно марките, моделите (съответно и отзивите ви от тях)...и да не забравим..къде наи-ве4е мога да намеря споменатите преси, "скъпите", както ги нарекохте...?

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    PHILIPS !!!! най-добрата, която и да си вземеш на тая марка няма да сгрешиш !

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Ремингтън, Филипс, Ровента.
    Бейбилис също са хубави, но са по-скъпи.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Здравей! Като цяло искам да ти кажа, че всяка преса уврежда косата (независимо дали скъпа или не). Само като се вземе под внимание, че пресите стигат до 200°С - 230°С, можеш да си направиш сметка за какви температури става на въпрос и колко много изгарят при всяко минаване. Има и напреднали разработки (керамични плочки с покрития от кристали и т.н., които уж се грижат за косата, но......винаги стигаме до убеждението, че тя се уврежда!!!). Ако искаш качествена преса си вземи една от по-горе изброените (Bellissima, Philips, Remington). Щом косата ти не е гъста и силно къдрава, има голям шанс да ти се запази за 2-3 дена изцяло права (от личен опит). Чувала съм и за марката ISO, (една приятелка с много гъста коса супер много я хвали). Като цяло първо разгледай добре всички професионални (!!!) преси и избери тази, която смяташ за най-подходяща! Успех!

Доскоро и аз ползвах евтини и смешни преси но от много скоро имам http://www.technopolis.bg/b2c/detail...HP-8309/00-*** ! останах МНОГО доволна от резултата при положение че косата ми е много гъста и чуплива! Като се изправя веднъж и ми седи 2-3 дена!Взех я за 39лв. от техномаркет

След като видях тази: http://technomarket.bg/products/0912...yliss-st-226-e , много я харесах, като останах с впечатлението, че е точно това, което търся! Наистина, допадна ми, а и цената е сносна и приемлива. Ако сте я ползвали, знаете нещо за съответния уредq или поне за марката, на която принадлежи, кажете, добра ли е, тъй като смятам да си я взема. Ако имате опит или наблюдения за тази преса или просто за марката - BABYLISS - СПОДЕЛЕТЕ!

Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    Здравей! Като цяло искам да ти кажа, че всяка преса уврежда косата (независимо дали скъпа или не). Само като се вземе под внимание, че пресите стигат до 200°С - 230°С, можеш да си направиш сметка за какви температури става на въпрос и колко много изгарят при всяко минаване. Има и напреднали разработки (керамични плочки с покрития от кристали и т.н., които уж се грижат за косата, но......винаги стигаме до убеждението, че тя се уврежда!!!). Ако искаш качествена преса си вземи една от по-горе изброените (Bellissima, Philips, Remington). Щом косата ти не е гъста и силно къдрава, има голям шанс да ти се запази за 2-3 дена изцяло права (от личен опит). Чувала съм и за марката ISO, (една приятелка с много гъста коса супер много я хвали). Като цяло първо разгледай добре всички професионални (!!!) преси и избери тази, която смяташ за най-подходяща! Успех!
    Тази на BABYLISS, кoято споменах по-горе, и от която останах впечатлена, била професионална, както се казва в сайта на TECHNOMARKET , и не само. Надавам се тя пoне малко да щади косата ми и ефекта на изправянето да е удовлетворителен! Май нея ще си взема, изглежда такава, каквато аз искам. И благодаря за изчерпателното мнение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си