.
Отговор в тема
Страница 13 от 15 ПървиПърви ... 39101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 374
    Banned
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    И значи, все пак стигаме до там, че само страхливците измъчват животни.
    Не, просто не искам да ми бъде ограничена свободата, затова и не нарушавам законите. Мисля че в случая приравняваш нежеланието със страха. И въпреки че двете не са взаимноизключващи се, то не мисля, че обобщението ти е правилно. Никой не иска да влиза в затвора, това значи ли че всички са страхливци?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ловът не е да ти пуснат глиган на пусията и да може да стреляш, ами е това, да можеш да го откриеш в гората (тъй да го обясня по-просто)
    Абе ти на какъв лов си ходил?
    Щото общо взето е това, стелците седят на пусията и чакат евентуално да отстрелят нещо , ако след като го подгонят кучетата и гоначите животното мине покрай стрелеца.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan_666 Виж мнението
    Никой не иска да влиза в затвора, това значи ли че всички са страхливци?
    Зависи.
    Страха от негативните последици брой ли се за страх?

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Не, просто не искам да ми бъде ограничена свободата, затова и не нарушавам законите. Мисля че в случая приравняваш нежеланието със страха. И въпреки че двете не са взаимноизключващи се, то не мисля, че обобщението ти е правилно. Никой не иска да влиза в затвора, това значи ли че всички са страхливци?
    Ами, когато се възспираш да направиш нещо, което ти носи удоволствие, заради последиците, това си е страх. Това твоето ми прилича като при малките деца:
    "-Не можеш да направиш едикакво си!
    -Мога!
    -Ами направи го де!
    -Не!
    -Значи не можеш!
    -МОГА, АМА НЕ ИСКАМ! "
    Едит: Ето го и другия момент: Щом би ти направило кеф да убиваш хора, а "не искаш" да лежиш по затворите, кандидатствай за армията. Ще те пратят при арабите да се трепете и всичко ще е 6. Или "не искаш" и да умреш?
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 07-15-2013 на 19:50

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Абе ти на какъв лов си ходил?
    Щото общо взето е това, стелците седят на пусията и чакат евентуално да отстрелят нещо , ако след като го подгонят кучетата и гоначите животното мине покрай стрелеца.
    Това е при груповия свински лов,който се открива през октомври. Отново е желателно да познавате местността, да знаете от къде идват животните, за да заемете най-подходящата пусия. Там тръпката наистина е когато чуеш приближаващия се лай на кучетата и внезапно евентуално излизането на дивата свиня. Индивидуалния с издебване е друго. А иначе съм ходил само за птичи лов (пъдпъдък,бекас диви гъски и юрдек) като имам бледи спомени и от заешки лов :д Все още не съм ловец.

Мега фен
    И аз не съм ловец. На мене ми се ходи индивидуално с нарезно оръжие, а както по-горе писах искат 2 години стаж за да дадат такова разрешително.
    Последно редактирано от Aeternal : 07-15-2013 на 20:05

Мега фен
    И аз не съм ловец. На мене ми се ходи индивидуално с нарезно оръжие, а както по-горе писах искат 2 години стаж за да го разрешат това.
    не те ли влече - забрави го.. Какво са 2 години и малко допълнителни курсове и изпити за подборен острел? Напротив, сега ловът е станал толкова лесно достъпен,че всеки мухльо може да си позволи ловния билет и да ходи като Ян Бибиян само заради това,че е модерно или защото му се стреля по месо.... От друга страна се опитват да го направят само за богаташите, за да печелят пари от ловен туризъм.

Мега фен
    Абе две години не са малко време. Много зависи от дружината как ще минат.
    Пък и напоследък нямам толкова време с всички тея неща окло мен. Ще го оставя това прекрасно хоби за един по-късен етап. Иначе от дете много ме влече ловът. Стрелбата също. Много обичам да чета ловни разкази.
    Последно редактирано от Aeternal : 07-15-2013 на 20:18

Мега фен
    Абе две години не са малко време. Много зависи от дружината как ще минат.
    Пък и напоследък нямам толкова време с всички тея неща окло мен. Ще го оставя това прекрасно хоби за един по-късен етап. Иначе от дете много ме влече ловът. Стрелбата също. Много обичам да чета ловни разкази.
    и аз така като малък и имах голям мерак, четох и се вживявах, мечтаех, но вече не толкова . Всъщност още когато се влюбих в едно момиче преди няколко години си смених ловните мечти за копнежи по нея ххаха :Д
    Пък сега първо да си взема шофьорските курсове.. че след години ще видя Както казах лова скъп..

Banned
    Зависи.
    Страха от негативните последици брой ли се за страх?
    Еми именно, че зависи като какво разглеждаме страха. В такъв случай излиза, че всички сме страхливци, а оттам пропада и целия смисъл на контекста на думата "страхливец" в "аргумента" на ge6aaa3. Но страха е по-директен, докато нежеланието си е просто резултат от логична оценка на бъдещето.
    Последно редактирано от Doctor_Satan_666 : 07-15-2013 на 22:41

Да, за мен всички, които спазват законите само заради страха от наказание, са страхливци. Щом си толкова "отвъд", какво те бърка че ще лежиш малко по затворите? Така или иначе си 24/7 в тоя форум. Освен това, винаги можеш да си отвлечеш няколко мангала и да си ги измъчваш, след което да ги заровиш в някоя гора. Никой никога няма да те намери. Защо не го направиш щом единствено "нежеланието" да влезеш в затвора те спира?

Banned
    brb отивам да убия някой....

Да не забравиш да направиш гиф-че за феновете!

Тц, очаквах да проявиш въображение...

Banned
    Yeah? Nahh ur a cunt....

Мега фен

Така ли?
    И виоленца вече тръпне от нетърпение да пусне един донос

Yeah? Nahh ur a cunt....
    Говори ми мръсно! Възмути ма!

Banned

До преди малко друго обясняваше...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Душе, колкото пъти си вляза в профила и видя твое последно мнение в някоя тема, все за мене пише!
    Ама ти е харесва. Иначе принципно не съм съгласен, освен ако не си циганка от локо пловдив, в такъв случай спокойно можеш да приемеш, че наистина проявявам интерес.
    "Душе" сериозно?

Banned
    До преди малко друго обясняваше...
    Нищо не съм обяснявал - оставих те да тънеш в блатото на противоречивите си убеждения. Ако смятах, че има нужда (да ти обяснявам), да съм го направил. Впрочем, същото се отнася и за убиването, и за влизането в затвора.

Хахахахах... Моите убеждения били противоречиви...

Banned
    Абе Виоленца как още не ме е докладвала ? Или насилието срещу хора не се брои?

Banned
    Хахахахах... Моите убеждения били противоречиви...
    Самата същност на убеждението е противоречива. Моите няма как да са противоречиви, защото нямам убеждения.

Да, да, забравих колко си специален.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си