Първоначално написано от klimatronik Получи само нападения.. и в реалността сигурно го бият :Д Ела ми 1в1, педал
Първоначално написано от DoctorSatan666 Ела ми 1в1, педал Интересно ми е ако изскочи някой, който е толкова тъп, че не може да говори правилно дали ще деградираш до неговото ниво - "Яж мойто кур"
Последно редактирано от Aeternal : 07-09-2013 на 22:28
Първоначално написано от Aeternal Интересно ми е ако изскочи някой, който е толкова тъп, че не може да говори правилно дали ще деградираш до неговото ниво "Яж мойто кур" Ти завиждаш на Виоленца за висшето! Неграмотен манго.
Първоначално написано от klimatronik Ти завиждаш на Виоленца за висшето! Неграмотен манго. Абсолютно. Пък ти даже не си направи труда да прочетеш. Ама продължавай де, може и интернет рицарството да те огрее и тя да ти прати снимка на цица
Първоначално написано от Aeternal Абсолютно. Пък ти даже не си направи труда да прочетеш. Ама продължавай де, може и интернет рицарството да те огрее и тя да ти прати снимка на цица В това щеше да има логика, ако не беше педераст.
Първоначално написано от Aeternal Абсолютно. Пък ти даже не си направи труда да прочетеш. Ама продължавай де, може и интернет рицарството да те огрее и тя да ти прати снимка на цица гледам и не вярвам на ушите си хахха .. хайде доктора те чака да му затоплиш легалцето
Първоначално написано от klimatronik гледам и не вярвам на ушите си хахха .. хайде доктора те чака да му затоплиш легалцето Не искам да изземам прерогативите на майка ти. Не е възпитано. Падал си си на главата като малък явно.
Последно редактирано от Aeternal : 07-09-2013 на 21:24
Първоначално написано от Aeternal Падал си си на главата като малък явно. Би било добре ако обяснението беше толкова просто. Уви, патологията на толкова прогресивна олигофрения, е доста сложен процес.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 07-09-2013 на 21:30
Първоначално написано от DoctorSatan666 Ела ми 1в1, педал И кво ще стане?
Първоначално написано от klimatronik И кво ще стане? Ахахахахаххахахахаххахха
Правила