.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Какъв размер сутиен?

Здравейте, на 13 съм и имам един проблем свързан със сутиените. Така, подгръдната ми обиколка е 67, а гръдната 82-3. Бих искала да ви попитам да ли имам нужда от сутиен, ако да какъв размер.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Сутиен/бюстие/спортен сутиен и т.н. слагаш тогава, когато сметнеш за нужно. По принцип на по прозрачни блузи или прилепнали, както и за да ти поддържа бюста. Има по принцип и разни потници/рокли и други, които си имат вградена чашка и може да си се носят без сутиен. Сега някой да ти каже имаш/нямаш нужда е безсмислено. Тялото си е твое, ти си решаваш. Иначе ориентировъчно 70А може да пробваш и да видиш как ще ти стои.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Сутиен/бюстие/спортен сутиен и т.н. слагаш тогава, когато сметнеш за нужно. По принцип на по прозрачни блузи или прилепнали, както и за да ти поддържа бюста. Има по принцип и разни потници/рокли и други, които си имат вградена чашка и може да си се носят без сутиен. Сега някой да ти каже имаш/нямаш нужда е безсмислено. Тялото си е твое, ти си решаваш. Иначе ориентировъчно 70А може да пробваш и да видиш как ще ти стои.
    +
    иначе ето: http://www.caritsa.com/userfiles/edi...0%BD%D0%B8.JPG ориентировъчно ,70А

Ако нямаш опит с избирането, просто отиди в някой магазин и се посъветвай с продавачката. Ако видиш, че сутиен не ти стои добре все още, купи си бюстие, примерно.

Разгледай, пробвай различни неща. Ние не можем да ти кажем кое ще ти е добре и тн. Пробвай и прецени.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си