.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Тема: Метрото

Мега фен Аватара на pandabear

Метрото

Качвам си се аз в метрото, в почти празен вагон, а срещу мен момче и момиче- на пръв поглед доста влюбени. Той ѝ говори мили думи, играе си с косата ѝ, а тя се усмихва и му казва „обичам те“. Той като че ли се стресна и леко се отдръпна, изчака момент, гушна я и след малко каза „мисля, че и аз те обичам“. Тя го гледа, все едно няма никой друг около тях, а той добавя „ти си първото момиче, на което го казвам“, след което тя го целува, казва му, че ще се видят довечера на ‚специалното място‘, прегръща го и слиза на „Константин Величков“. Гледах ги и си мислех, как всичко в началото е толкова прекрасно и коло трудно е да го запазиш прекрасно до последно, след което си вадя слушалките, пускам си музика и попадам на доста символична за мен песен. Очите ми се насълзяват, вече съм на „Опълченска“, а момчето става и сяда до мен. Поглежда ме, сочи към слушалките ми, аз ги свалям, а той добавя „постарай се тези сълзи да се задържат в тези дълбоки очи“. Усмихвам се, мигам и една сълза се изплъзва, поглеждам го и казвам „опа..“, а той се смее. Пита ме коя е моята спирка, отговарям „Софийския“, а той става и се връща на мястото си. След известно време слизам, той ме поглежда, но не казва нищо. Продължавам си пътя и отивам към спирката, 204 е на светофара, затичвам се, а отзад се чува вик „ей сълзичке“. Спирам се, замислям се „този е луд“, но не се обръщам. Така или иначе вече си изпуснах рейса. Започвам да ходя спокойно към спирката. Спирам да си взема сладолед и продължавам. Стоя си на спирката и съм втренчила поглед към орлите помислих си „if I could fly”- страшна песничка на Helloween. Поглеждам в далечината и онзи от метрото, с роза в ръка, върви към спирката, обръщам се и се правя, че не съм го видяла. След по-малко от минути той вече е до мен измърморва „това беше грубо“ и ми подава розата. Нулева реакция от моя страна. „Няма ли да я вземеш? За теб е.“ Поглеждам го странно, протягам ръка, вземам я- “Благодаря, но защо е всичкото това нещо?“. „Имам чувството, че го заслужаваш.“ „Закъснявам, моята спирка бе „Сердика“. Пропуснах я...“.- поглежда ме и ми се усмихва. „Може би някой ден, ако имам късмет ще се срещнем пак, в метрото“. „Възможно е, може и с приятелката си да ме запознаеш“- изтрелвам бързо без да се замисля. „А...да, но едва ли.“ „Лек ден и полека със сълзите“. Обърна се и си замина.

Мислех много над случката, след като се прибрах. Какво ли му е било в главата на това момче? Как ли бих реагирала аз, ако бях на мястото на приятелката му и разбера, че е направил нещо подобно? Може би е просто един мил жест от един качествен Човек. А може би е съвсем умишлен опит, за едно ново и нестандартно запознанство? Каквото и да, розата почти увехна, но пък поне съм сигурна, че споменът няма да „увехне“ и мисълта за него ще ме кара се се усмихвам и да си мисля, че все още на този свят красивите неща надминават грозните.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Гъби? Мет? Картон?

мислех днес да си правя гъбки, но се отказах, на картофки ще съм (=

Това е много мила случка. Просто го приеми като знак, сякаш живота иска да ти каже нещо. Има такива странни случки с хора понякога, усмихваш се иии продължаваш напред.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    <3
    Някак не вярвам в чистите му намерения.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Това като нормално функциониращ мъжки индивид го възприемам като мазно леке, което се прави на много оборотен тип и заслужава да му се строши носа. Абе мъжка курва с две думи.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Same. Самият факт, че е използвал клишето с изпуснатата спирка..блаа..
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Това като нормално функциониращ мъжки индивид го възприемам като мазно леке, което се прави на много оборотен тип и заслужава да му се строши носа. Абе мъжка курва с две думи.
    And this!

Мега фен Аватара на Chacho
    По една чекия си е ударил и за двете ви, сега се фука.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на Pos7_
    Имам чувството, че всичко това ти е харесало толкова много и си направила темата,само защото се надяваш това момче да я види и да ти пише.

не. така или иначе едва ли някога, ще видя този човек отново, името не му знам даже.

направих темата, защото рядко в днешно време ми се случват някакви мили и красиви неща, просто реших да споделя. да, възможно е никак да не са му били чисти намеренията, не отвхърлям този вариант (имайки предвид приятелката му), но пък понякога съм наивна глупачка и ми се иска да има и такива хора, които правят мили жестове, без определни задни мисли. затова предпочитам да си мисля за тази случка, като за нещо хубаво, спонтанно и истинско. това е.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    И аз така.
    Ако приятелката му е умна е трябвало да го зареже още след като е видяла реакцията му, когато му е казала, че го обича. Какъв кретен...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението

направих темата, защото рядко в днешно време ми се случват някакви мили и красиви неща
    Извинявай, но какво мило и красиво виждаш в това как едно момче сваля друго момиче (в случая теб), след като приятелката му току-що му е казала, че го обича ?

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Извинявай, но какво мило и красиво виждаш в това как едно момче сваля друго момиче (в случая теб), след като приятелката му току-що му е казала, че го обича ?
    Може да не я е свалял, а да е бил просто мил.

хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахаха
    ох..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на xoxi
    Тъжно.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на Pos7_
    Просто си решила да споделиш как някакво момче те е сваляло? И не разбирам как може нещо такова да те радва, след като той си има приятелка. Наистина си много наивна, след като си мислиш, че момчето е направило ''мил жест''.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Може да не я е свалял, а да е бил просто мил.

хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахаха
    ох..
    Ама разбира се, как не се сетих по-рано ;д !

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Искал е да си пъхне франзелата в буркана с лютеницата, ако мога така да се изразя.

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Искал е да си пъхне франзелата в буркана с лютеницата, ако мога така да се изразя.
    Да й строши джама

//Преефрасирагх макло ас

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Да й строши джама

//Преефрасирагх макло ас
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Човечен съм, бих проявил вътрешно състрадание, ако видя някой да плаче пред мен, но да си имам приятелка и да гоня други момичета с рози & etc... - НЕ !

Този просто се е надявал на едно ново запознанство, което само той знае в какво се е надявал да прерастне - дали връзка, дали едно ебане. Но тази реплика "мисля, че и аз те обичам" винаги ми е била смешна. Или го обичаш човека, или не. Това се усеща със сигурност, а не е нещо за двоумене

jeki.liok
    Guest
    Е какво да направя, беше много сладка! : ))

jeki.liok
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Сълзичке, недей плачи, скоро пак ще ме видиш. :*

не искам, възможно е форумните човеци да са прави и да не си мил младеж, а долна и гадна мъжка курва.

а пък аз вече излезнах, че съм панда, жадуваща да се 'похвали' за 'поредната свалка' и бамбук за подарък.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Кога се разиграва това? 'що не съм те видяла на орлов?

да ти дам роза и аз хахахахахаха

/шегичка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си