.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен
    ако наистина е така както казваш, тогава се радвай на това защото много от жените предпочитат да правят любов по-дълго време отколкото бърз секс - обаче може да има разлика между двете

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ако наистина е така както казваш, тогава се радвай на това защото много от жените предпочитат да правят любов по-дълго време отколкото бърз секс - обаче може да има разлика между двете
    Знам брат,това е положителната страна на проблема,представи си как ще реагира момиче което разбере, че дадено момче не може да свърши?Някак си ще се стимулира повече нали ? Но колкото и дълъг да е секса ,аз не мога да свърша, поне с момичетата които съм го правил, не са издържали повече орално след вагинално и обратната Но съм предприел мерки и при първа възможност "ще го изпробвам"

Супер фен Аватара на tireheb
    колко добра искаш да е
    ти сигурно си невероятен за тея 2 пъти
    мое па ти да не си направил нещо като ората
    примерно да не си уцелил дупката и да си плющял чаршафите

Мега фен Аватара на baby_baby
    Еми явно момичетата с които спиш не те привличат токова та да свършавш или незнаят как да ти доставят удоволствие за да свършиш

Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Защото деликатната нежна вагина на едно девойче не може да се сравни с мазолестата ти чикиджийска ръка с която лъскаш грубо, със силата на 2000 слънца, по...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си