Здравейте на всички Не знам дали найстина ще е интересен за вас, но мисля,че ще е добре да попитам за съвет относно него.Значи проблема ми е, че не мога да свърша правил съм го 2 пъти с 2 различни момичета и не мога, и не мога , момичетата се измарят супер много, а аз просто не мога да свърша.С презерватив почти никво усещане няма,без е малко по-добре.И в двата случая съм пил и то умерено, но си го вдигам просто самата чувстителност е прекалено малка.Ужасно чудно ми е откъде е този проблем,при мастурбирането нямам проблем.Разглеждал съм различни опции и единствено една ми изглежда най-логична.Според мен просто момичето не си върши добре работата,не искам да прозвуча грубо или надменно и все пак колкото и да е неопитно едно момиче все пак трябва да успявам...(Едната беше девствена другата не,с девствената го правих с презерватив и без, а с другата с презерватив пак,ако някой е имал същия проблем моля да сподели и да даде съвет.Моля ви без тролове, не съм изпаднал в някаква депресия но почнах сериозно да се замислям
Последно редактирано от funkey : 07-09-2013 на 13:57