.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

9 ФЕГ или 133 СОУ ??

Въпроса е ясен.Мерси предварително.

Пусна такова мнение в друга тема, където ти отговорих.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Тази година завърших 133то и го препоръчвам, с две ръце и два крака ЗА!
    Като кандидатствах в 7 клас и на мен то ми беше след Френската, чаках 2ро класиране, но си останах там.. и за секунда не съм съжалявала. Супер е училището, наистина.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Като кандидатствах в 7 клас и на мен то ми беше след Френската, чаках 2ро класиране, но си останах там..
    Същото. Само че сега завършвам 11 клас и АДСКИ много съжалявам, че влязох точно там. В момента 2/3 от преподавателите по чужди езици нищо не струват, особено по английски.

Град
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Същото. Само че сега завършвам 11 клас и АДСКИ много съжалявам, че влязох точно там. В момента 2/3 от преподавателите по чужди езици нищо не струват, особено по английски.
    За английския не знам, но на мен са ми преподавали всички по френски и 2/3 от тези по руски и нямам оплаквания.

По френски ще имаш оплаквания от учителите само ако не учиш.

Голям фен Аватара на shusha
    133 соу е на ниво и за преподователите се носят хубави мнения.

Град
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    По френски ще имаш оплаквания от учителите само ако не учиш.

Не съм съгласна ;дд не и ако учителките те харесват и една от тях ти е класна, както беше при мен ;д

Не съм съгласна ;дд не и ако учителките те харесват и една от тях ти е класна, както беше при мен ;д
    Подробности, хахаха. Теофилова ти е била класна, нали?

Град
    Подробности, хахаха. Теофилова ти е била класна, нали?
    Мхм ;д слънчице беше направо ;д

В 133 не се ли учи руски като първи език? Ако е така, от какъв зор сравнявате училища, където се учат два съвсем различни езика?

Град
    Еми не. Има различни паралелки, както във всяко друго училище.
    Има паралелка, в която първи чужд език е английски, в която първи чужд е френски и 2, в които първия е руски. (;

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    В 133 не се ли учи руски като първи език? Ако е така, от какъв зор сравнявате училища, където се учат два съвсем различни езика?
    Еми не.
    Има 4 различни паралелки, както обясниха над мен. Да си кажа още веднъж обаче- тази с английския, като първи чужд език, изобщо не я препоръчвам.

Защооооо аз съм точно там:@
    Последно редактирано от (-_-) : 06-27-2013 на 13:06

Цитирай Първоначално написано от (-_-) Виж мнението
    Глупости, не се притеснявай, супер е. Имам много приятели от тази паралелка и всички са доволни. Просто на всеки випуск се падат различни учители.

Цитирай Първоначално написано от (-_-) Виж мнението
    Догодина ще има още учители.
    Не казвам, че всички са зле, не се отчайвай още сега :Д Пожелавам ти да ти се падне правилният. Просто на моя клас, от 8-ми клас му тръгна на некадърници.

Повече от фен
    Пробвай се във ФЕГ

Мхм ;д слънчице беше направо ;д
    E, тъкмо, ще бъде мила към новите зайци. ;д;д;д

-----------------------------------------------------------------------

Много сте ми смешни като не знаете за 133то и съветвате да ходят към 9 ФЕГ.
    Само за информация:
    На тазгодишното НВО по френски език, зайците в 133то имат по-високи оценки от зайците в 9 ФЕГ. Може да си направите сметката сами. ))))

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    E, тъкмо, ще бъде мила към новите зайци. ;д;д;д

-----------------------------------------------------------------------

Много сте ми смешни като не знаете за 133то и съветвате да ходят към 9 ФЕГ.
    Само за информация:
    На тазгодишното НВО по френски език, зайците в 133то имат по-високи оценки от зайците в 9 ФЕГ. Може да си направите сметката сами. ))))
    Има ли някаква статистика, че ми стана интересно?

Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Има ли някаква статистика, че ми стана интересно?
    Честно казано, има такава статистика, къде е и въобще има ли я в Интернет, нямам идея, на нас учителите по френски език ни казаха.

Град
    Честно казано, има такава статистика, къде е и въобще има ли я в Интернет, нямам идея, на нас учителите по френски език ни казаха.
    Бее ти не им се връзвай много, всеки учител си хвали учениците, нас също ни казваха така, но това никъде не е доказано.

И двете училища предлагат изключително високо ниво на френския език. Дали ще го научиш по-добре във ФЕГ, или 133, зависи САМО и единствено от теб.
    А след като ти си приет с АЕ и РЕ, не виждам изобщо база за сравнение с ФЕГ. Просто реши какви езици ти се учат

Повече от фен
    Нищо лично, perry, но сещаш ли се , че току така не се сравняват две величини? Колко хора са 8 клас в 133 СОУ и колко са в 9 ФЕГ? Не съм в нито едното даскало от тези двете, нямам и пристрастия към нито едно от тях, но доколкото помня от преди години паралелката с френски в 133 СОУ е само една, тоест говорим за максимум 30 ученика. А във ФЕГ са 196, в 7 паралелки. 30 срещу 200?! При близо 7 пъти повече явили се дали ти е уместно сравнението?

Погледни олимпиадите по френски през годините, колко са класираните от 133-то на национален кръг по френски и колко са от ФЕГ , при това, за да отчетем описаните вече разлики в броя по випуски, направи го в проценти от цялото? Погледни и матурите по френски, те показват наистина доста. Тази година от ФЕГ са се явили 137 души от 12 клас и средният им успех е 5,67. От 133-то са се явили 23 и средният им успех е с почти половин единица по-нисък(5,24). Хубаво е като се правят сравнения да се борави с цифри, а не да го караме на : така ми каза един приятел/класната/съседът.

PS Лисичето хубаво ти е казала много много да не се връзваш на тези приказки. Няма даскал, който да не плюе малко или много по училището-конкурент и да прехвалва това, в което той предава. Все то е върхът на сладоледа. И това не важи само за 9 ФЕГ и 133 СОУ. Същото се случва и с 91 НЕГ и 73 СОУ, с 1 АЕГ и 2 АЕГ.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 06-27-2013 на 20:44

Въпросът е на теб къде ти се учи. В днешно време навсякъде нивото е паднало. Много зависи от даскалите, има готини, които преподават и са сериозни, има и такива, на които не им пука дали са си предали урока или не. И това е навсякъде, дори и в елитните училища.

На Френската ѝ се носи славата, че там влизат богаташчета, че основно хората се интересуват само от айфони и маркови дрехи и тн.
    133то си има сигурно и то неща, които не са му в ред.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

А дали се знае кой ще води английския на 8 клас АЕ и РЕ тази година и кой ще им е класен?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си