.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Хоби

Хоби

Здравейте,напоследък ми е много скучно.Ваканцията не минава много добре.Кажете
    някое интересно занимание.

Чети книги.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Книги, филми, ходи на фитнес, някакъв спорт, басейн, излизай с приятели на кино/ в парка/ някъде из града, може да се запишеш на някакви езикови курсове (има такива за 1 месец).

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Лъскай. Като стигнеш 15 пъти за един, хем няма да имаш сили да се занимаваш с друго, хем няма да усетиш как е минало времето.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    търси работа

daa na 13 she mi e malko trudno

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Чети книги, рисувай, снимай..

Рисувай,тренирай,ходи на плаж ,излизай с приятели ) Аз лично постоянно си танцувам нещо или рисувам

Мега фен Аватара на strawberry88
    Танци.

спортувай с приятели, чети, може и да се събирате с приятелки и да си правите разни разкрасяващи процедури ако мога така да се изразя има много неща които можеш да правиш

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Книгите от списъка, игри, рисуване или гледане на филми/сериали, ако искаш да си си вкъщи и да ти е яко.
    Излизане по градинките с приятели, каране на колело/ролери, спортуване, ако искаш да си по-активна.
    Всичко е въпрос на това, какви предпочитания имаш. Помисли и ще се сетиш за нещо.

*А хоби е да правиш нещо, което ти доставя удоволствие, а не нещо, което random потребители от някакъв форум са ти казали да правиш.
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от ForsakenFreak Виж мнението
    Facebook
    Възможно най - тъпият съвет!

Излизай с приятели, запиши се на някакъв спорт - може на плуване, танци, тенис, баскетбол, волейбол, фитнес, бойни изкуства, йога, рисувай, чети книги, пиши, карай колело, отиди на кино, на басейн, виж се със съучениците.
    Последно редактирано от CuzYouLoveMe : 07-26-2013 на 16:01

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Аз обичам да редя пъзели , но това е зимно занимание , за вкъщи.
    Сега , както са ти казали - излизай. Посети някой музей - не е страшно , не ядат хора , дори е интересно. Отиди на открита изложба. Постели си едно одеалце на тревата в парка и си извади книжката и студена лимонада. Разхождай се пеша , аз например обичам безцелно да разглеждам магазините , дори без нищо да си купувам - повдига ми духа. Ако имаш възможност отиди на плаж/басейн , поиграйте водна топка. Поспортувай - скачай на въже в двора/парка. Абе много неща имаш за правене , не стой пред компютъра

Излизай с приятели

Пътувай и учи езици. Общувай с колкото се може повече хора. Тренирай си комуникационните умения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си