- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Спиндерман и Фостата
Здравейте хора.Искам да разбера има ли хора
против спиндерман и фостата.
Да, даже правим петиция против него.
n00bs
Жалко и трагично е, че все още има хора, които го харесват! Твърдо против съм!
ти що се казваш етан
да не си турчин
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Малко са хората, които могат истински да разберат спиндирмана, останалите или казват, че е тъпо (като лисицата с гроздето), или се правят, че им е забавно![]()
ти сигурно си някъв много духовно извисен като разбираш дълбокия смисъл зад пословичната простотия
Ами, беше забавно в началото, после всички почнаха да го използват, избухвайки в смях, след 2 дни казваха, че е пълна простотия.
Мен още ме кефи, така че фостата заваз боклици и потки маини
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Разбира се, че има по-дълбок смисъл.
Провокира хората да си покажат скрития нрав. Има купища хора, които мислят като Спиндермаан, но го крият от страх от обществото. Точно тях осмива, под предлог, че осмива неграмотните, които помежду другото също осмива, барабар с политиците.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако имаш отношение по даден въпрос винаги можеш да намериш някакъв смисъл,дори когато такъв действително не е вложен.И на мене ми е чат-пат забавен, ма простотията му се изразява в едно и също и не търпи никакво развитие.Забавно е до едно време ма дълбайки и наблягайки върху едно и също,твърде бързо се изчерпва и от смешно става жалко;д IMO
Все още умело иронизира обществените събития в страната. Така, че още съм му фен.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-