хммм не знам дали ще мога да го опиша точно и дали на някой му се е случвало но имам много особен проблем със съня състои се в това,че през целия ден съм доста ангажиран физическа/психическа работа като се прибера съм мнооого уморен и така е до към 12;30/1 като стане това време просто... как да се изразя ми "светва" мога да го сравня примерно както когато си се напушил и като те пусне....става изведнъж и после се чувстваш както преди а до преди 1 секунда преди да те пусне си бил доста...хмм "бавен" ходих на лекар каза ми било от прекалена преумора даде ми някакви витамини да пия но никакъв ефект това вече е от 2 седмици на ден спя около 2-3-4 часа и вече не издържам боли ме главата доста остра болка,изнервен съм и съм като робот и пак не мога да заспя като легна таман се унеса и пак същото "светване" се получава и се разсънвам някой имал ли е подобен проблем и как се е справил

форумните бойци за правопис хич да не ми правят забележки,че ще ги пращам по майките (това не е правописен форум ако желая мога да пише безупречно)