Здравейте!Имам следния проблем.Има едно момче което с него се познаваме от един и същи град сме, обаче не си говорим.И ето причината сега за заглавието на темата.Ами когато един път минавах покрай блока му бяха се събрали много деца и само той ми каза "мараба" и аз се обърнах и също му казах, обаче тогава не го харесвах.Като се прибрах вече започнах да го обмислям, но както и да е.Искам да кажа малко ми е странно, че само той ми каза здрасти от тези всички деца там, с него нито си говорим, нито си си пишем.В училище един път той дойде във физкултурния салон и тогава гледах само него това беше първия път.А втория път когато дойде беше с неговите приятели и те дойдоха в моята класна стая и питаха госпажата дали могат да разгледат тогава се показа той и гледаше само мен единствено само мен и ми се усмихна.Един ден аз отидох в неговото училище и го видях, той ме погледна сякаш никога не ме е очаквал да дойда аз почервенях тогава.-Не знам тази информация дали е достатъчна, но аз изпитвам нещо, когато го видя всеки път все едно той ме харесва но не съм сигурна искам да направя някаква стъпка, за да почнем да си общуваме и да се сближим.Мислите ли че, ме харесва????