Имам връзка с момче от 7 месеца ... обикновенно излизаме една групичка от около 10 човека и с него си се прегръщаме целуваме и т.н. нормално държание за гаджета . Да , но от почти 3 седмици не сме се виждали и първата седмица си писахме често и той ми казваше как ме обича и всякакви сладки неща и така ... втората седмица не толкова много и общо взето почти всеки ден го питах дали ще излиза , но все не можеше или не му се излиза . Миналата седмица *пада се втората седмица* накрая ми стана хипер тъпо и реших да го питам защо последно време не излиза и той каза неща от сорта на ''И какво като не излизам света не е свършил и т.н.'' и аз му казах , че света не е свършил , но все пак ми е гадже , липсва ми и искам да го видя , казах също и , че ако на него не му пука , при мен не е така . След това някак си се скарахме и за малко да скъсаме , но да . На другия ден му казах , че просто явно няма да стане и , че аз много искам да съм с него , но ако той не иска няма смисъл и ако не ме харесва , защо да продължава да е с мен , но той отговори , че иска да сме заедно ... и от тогава вече не си пишем често и общо взето ако аз не му пиша първа няма да си пишем дори понякога вижда какво съм му писала , но не отговаря и просто ... не знам какво иска уж казва , че иска да сме заедно - уж нищо не става и ... какво трябва да направя да спра да му пиша и да му обръщам толкова внимание или не знам ... какво за бога иска той ?