.
Отговор в тема
Страница 13 от 15 ПървиПърви ... 39101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 371

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Да, ама за това родителите му си имат 6 апартамента. Предполагам, че са ги спечелили от тотото...
    Скандалното според мен с тия апартаменти е защо човек, който има 3 апартамента тегли заем да изплаша още 3 !!! Въпрос за милиони
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Violenza

Заглавието на новината, която си дала е подвеждащо, депотатите пак ще декларират имуществото си и т.н

Няма кво да ти обяснявам, чети : http://btvnews.bg/article/bulgaria/p...ta-zyanev.html

Иначе тия закони така или иначе не вършат работа, краденото е прехвърлено да други лица или натъпкано по офшорки

Абе неска се исипаха 100 рейса мюсулмани в София, вие приказвате за новина отпреди няколко дена
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-16-2013 на 13:45
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    така

Все съм виждал журналистическа некоректност и подвеждане на публиката, но това за мен лично прекали.

Всъщност става дума за нещо много просто - в управителните съвети на работодателските организации като КРИБ, АИКБ и подобни естествено фигурират големи бизнесмени. И благодарение на популистката поправка на господина от РСЗ те трябваше да декларират и майчиното си мляко. Което може да бъде интересно за всеки обикновен човек, но ги поставя в дълбоко неконкурентна позиция и по същество щеше да бъде пагубно за икономиката - или тези хора щеше да трябва да се отърват формално от цялото си имущество, или управителните съвети на големите индустриални организации щяха да се лишат от хората с най-голям мениджърски опит и способности.

Грубото в този пост е, че се създава усещането, че всички управници са се подготвили да крадат държавата (което аз не оспорвам като принципна констатация), но не и с този акт, в който всъщност става дума за един конкретно действие по премахване на популистка предизборна добавка на Яне Янев.
    Аз затова гледам да чета коментарите

Мега фен
    Кво тряя да видя не ми е ясно, няква тъпотия я премахната, тва да ни е дерта

Цитираното от Auriss е красноречиво
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Кво тряя да видя не ми е ясно, няква тъпотия я премахната, тва да ни е дерта
    Ти харабия си глупав.

Лидерите на политически партии, шефове на енергийни и водни дружества, директори в "Митници", НАП-аджии и посланици няма да декларират доход, а ти наричаш това "тъпотия".

"Евала бе, брат ми, евала..."

Пантерата съм, бтв.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Ти харабия си глупав.
    http://btvnews.bg/article/bulgaria/p...edin-vlog.html

Я ми кажи вярваш ли на това и след това да си говорим кой какъв е ? Искам конкретен отговор, вярваш ли, че това са парите, с които тия хора разполагат, да или не ?

Станишев с 5 бона, Боко с 15 бона, Певски с 50 бона и кола за хиляда лева R U 4 REAL ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    http://btvnews.bg/article/bulgaria/p...edin-vlog.html

Я ми кажи вярваш ли на това и след това да си говорим кой какъв е ? Искам конкретен отговор, вярваш ли, че това са парите, с които тия хора разполагат, да или не ?

Станишев с 5 бона, Боко с 15 бона, Певски с 50 бона и кола за хиляда лева R U 4 REAL ?
    Изпускаш малката подробност, че докато декларират фалшиви/неверни депозити, са подсъдими.
    А ако имат правото да не декларират, каишът се отпуска още повече отколкото е сега.

Има разлика. И двете положения не са идеални, но едното е доста по-добро.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ами да, преди време и в Банско ли къде беше, хората работещи в общината така "спонтанно" реших да протестират. Кмета си беше гейбераст.
    А за новината - в такива измислени сайтове, не влизам. Масово се манипулират хората тип "Уикенд". Един типичен лизачески вестник. Когато гейберастите бяха на власт, Пеевски беше с тях и във вестника нито дума за правителството. Няма значение какво ставаше. Гейберистан падна и дойде на влас бесерето ака бесепето, Пеевски се мушна(слабо казано мушна) в Доган за Права и Сюргюн ака депесето, съюзиха се с бсп и се почнаха неща от сорта на - Вежди пиян в еди си колко часа (той винаги е пиян, сега ли го разбраха), любовницата на Цветанов, Бойка ползва тоалетна хартия без бандерол. Така че тия измислени сайтове не ми ги хвалете, да не говорим в коментарите из сайтовете, които на 70% да не казвам и повече са платени. След време тия деца като имат кенефи със синдром на даун, дано се замислят защо са се продавали по 40ст. на коментар. Секунда, че автобуса идва да ме взема, а имам да свалям голям плакат.
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Ами да, преди време и в Банско ли къде беше, хората работещи в общината така "спонтанно" реших да протестират. Кмета си беше гейбераст.
    А за новината - в такива измислени сайтове, не влизам. Масово се манипулират хората тип "Уикенд". Един типичен лизачески вестник. Когато гейберастите бяха на власт, Пеевски беше с тях и във вестника нито дума за правителството. Няма значение какво ставаше. Гейберистан падна и дойде на влас бесерето ака бесепето, Пеевски се мушна(слабо казано мушна) в Доган за Права и Сюргюн ака депесето, съюзиха се с бсп и се почнаха неща от сорта на - Вежди пиян в еди си колко часа (той винаги е пиян, сега ли го разбраха), любовницата на Цветанов, Бойка ползва тоалетна хартия без бандерол. Така че тия измислени сайтове не ми ги хвалете, да не говорим в коментарите из сайтовете, които на 70% да не казвам и повече са платени. След време тия деца като имат кенефи със синдром на даун, дано се замислят защо са се продавали по 40ст. на коментар. Секунда, че автобуса идва да ме взема, а имам да свалям голям плакат.

Общо взето трябва не само да четеш, а и да разсъждаваш малко.Или като не можеш да разсъждаваш да видиш поне на още едно две места за кво иде реч. Аз вече като цяло съм се отказал от всякакви сайтове, чета само водещите новини на сайта на бтв, офнюз и нова, колкото да си сверя часовника, но най вече информационния поток в агенциите блиц, пик и фокус
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Град
    Niggaland
    То и аз чета в 2-3 сайта само днес.бг, че там не иска регистрация за коментари, макар че аз съм баннат в 90% от времето. 24 часа, там е пълно с герберасти и 1 болен от атака, но са мн бързи в новините. Понякога и във вести, но там също има доста платени и коментарите са депресиращи.
    n00bs

Мега фен
    Преди и аз влизах в днес, ама то тва дето го пишеше в бтв те го копираха и за тва се отказах от него, коментари не чета много много щот се изнервям
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Вчера гледах новините и да ви кажа добре са си направили сметката, но няма да им излезе.. това да викат от други градове хора, които да не знаят защо са на протест 100 % са им платили това може да се случи само в България, но най голямото нахалство е че позволиха на тези хора да седят до парламента а другите ги избутаха все едно са някакви животни.. не ми се живее вече в тая държава не стига че мизерстваме пък и да се държат така с Български граждани за такива само разстрел ...

Град
    Niggaland
    Ми заминавай, никой не те спира. Докато имаме пари да си плащаме интернета, значи не мизерстване наистина.
    n00bs

Ще замина що не ? проблем ли е човек да замине ? + това нета няма да те нахрани и ако не бяхме толкова зле нямаше да сме на последно място в ЕС.

Мега фен
    дрън дрън дрън Не ме занимавай повече, моля
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на 102
    Тва прозвуча се едно за уефа или шампионска лига говориш. ХАхАХХахах.

Майната и на шампионската лига, не става въпрос за това а че България е с най ниската минимална заплата..

Град
    Niggaland
    Като ти гледам правописа, си обречен на мъки в България.
    n00bs

Ти па си много убав

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Borislav,Georgiev Виж мнението
    Ти па си много убав
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Град
    Niggaland
    http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/0...ostavka.196629

500 км. Аз с нормално темпо за 30 мин минавам 2 км. 4 км на час.
    за 12 дни (без да обръщам внимание, че са минавали и през др градове и пише над 500 км)
    тоест са вървели 125 часа, това са кръгло около 10 часа и нещо на ден.
    хуя ми са вървели 10 часа тия бастуни в 30 и кура ми градуса жега
    да не говорим, че след 3-4 часа ходене краката почват да те болят
    а какво ядът? да не говорим и че са с раници, ако ядът чепове, съм им забелил един пресен, пресен от лятото на 90та
    n00bs

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на Supermassive____
    ФОСТАФКАААА!

Мега фен Аватара на an7raks
    По-скоро "ФОТПОСКААА"...

Град
    Niggaland
    Скандауно Барекув прави партия!