- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Лятото на нашето НЕдоволство
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 07-25-2013 на 18:26
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Колкото и да го сменяш изборния кодекс, със стари курви нов бардак не се прави.
То да са само политиците - и в съдебната система, и в институциите и навсякъде са хора от същото тесто.
Предричам 2-3 десетилетия на същата политическа и икономическа мизерия, то това е естествен процес на прехода.
А колкото и да се подобрява положението, повечето от лошите неща които се случват сега винаги ще се случват, демокрацията и пазарната икономика дават много възможности да се живее богато, но циганската(и българската) престъпност, мафиотският произвол, убийствата и побоищата между младите, жалките присъди, простотията и агресията и въобще повечето от лошите новини всеки ден ще си продължат, затова хората гледат просто да изкарват добри пари и да не се занимават с това пропаднало общество.
То и Господ да поеме правителството не може да стори много.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Всеки,който е за сегашното правителство и против протестиращите е изключително ограничен и прост, колабирал кретен. На Земята има 7 милиярда от нас. Твърде много сме. Трябва една голяма част да се премахне . И това сте вие.
Защо се правиш на малоумен? В някои теми създаваш впечатление на готин тип, в други само простотии говориш...
С какво ще помогне това да налиташ на полицаите? Те са същите като теб и също страдат от управлението на тези олигофрени. Сега ще се изрепчиш, че те ги пазили. Ами, правят каквото им се каже, щото подлежат на съд при неизпълнение. Или ще ти помогне после да се покажеш какъв си мъж и какви педали били онея, че с щитове и палки са успели само да ти счупят ръката...
Виж как продължаваш да мислиш така по наивно детски начин! Кой ти говори за полицаите? За хубавите неща се искат жертви. Мислиш ли,че с мирни протести може да се свали правителството? Винаги ще си намирАТ оправдани,че нямало достатъчно хора на улицата! хаха ,,комунисти'' ли ще сваляш така бе, човек?
Истината е,че колкото повече насилие и кръв се пролее - толкова шансовете се увеличават... А положението няма да се оправи, защото единствения начин е всички да се съберат на една стена (гербаджии, бспари, царе..) и да се стрелят с АК47 наред![]()
Виж как, щом дори малко ескалира напрежението и някой се появи с кървяща глава - медиите по цял свят започват да пищят и дори най-небрежните и мълчаливи надигат глас за оставка![]()
Добре бе, човек, друго решение виждаш ли? Със сигурност майка ми и баща ми биха си дали парите за тва повече отколкото за АЕЦ.
Според мен повече за смях е позицията "Всички са боклуци и аз пет пари не давам". Трай си там.
Ще си направя кефа и ще те затапя културно:
Източник:http://www.sueddeutsche.de/politik/p...urms-1.1730236Първоначално написано от Един от най-престижните немски вестници
Докато не се смени цялата система и не се разкарат всички стари лица от нея - НИЩО. Дори по-зле ще станЕ. Но това означава ли ,че трябва да търпим тези боклуци и мафиоти там и да ги издържаме с нашите пари? Според мен е хубаво да се сменят често, за да разберат,че не са богоизбрани! Достатъчни затвърдени доводи и гафове дадоха днешните,че да си заслужат прякорите си ,червени боклуци !
^Мхм и няколко милиона на година за предсрочни избори какво са за твоята фирма, нали?
Разбира се, че е обратното, ама тъпите руснаци, американци, немци и французи не го знаят и токът им е основно от АЕЦ-ове, ама какво ли разбират смотаните немски инженери?
едит: Не ми излизай само с филма, че видиш ли ги затваряли... Последната АЕЦ в Германия ще спре доста след нашата смърт, а до тогава онея ще си живучкат с евтин ток и ще си изградят централи с възобновяеми източници.
Всеки ден си трия задника с немски вестнници. Много са престижни. Опа спънах се в едно паве, някой ги е изкарал от килима ми ... Оф разлях си и бирата върху транспаранта "БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКУ"...
n00bs
нищо не сабих мизерствал отколкото да седя и да си казвам,че нали щото нямало нищо да се промени, да не правя нищо хах
Кой ти каза,че съм за скъпата ,,еко'' и зелена енергия? Имаме предостатъчно енергия за сега. Строежът на АЕЦ с нищо няма да промени цените на ток. Отново всичко ще се изнася и краде.
^
^Нали знаеш, че повечето ТЕЦ-ове в България се крепят на магия и лицензите им изтичат до 30-тина години? За информация само, тези лицензи не са като тези на ресторантите и не може да промениш две стени и да си изкараш нов. Отново за информация - Този лиценз на ТЕЦ-Варна изтича 2015г. Мариците тровят стабилно Стара Загора, ама на кой му пука?
Едит: и не е ли по-добре да не правиш нищо, отколкото да вредиш?
Последно редактирано от ge6aaaa3 : 07-25-2013 на 20:23
По скоро се самозатапи културно
Аз никъде не съм коментирал кой евентуално стои зад правителството, може и Доган да е, може и руската мафия, просто не съм го коментирал това никъде
Що не си направи труда да видиш че след това :
Следва и това :
А целта на на този коментар предхожда този:
В който този индивид се опитва да ми обясни как всичко му е ясно, а в същия момент говори глупости.
И ако все пак не си разбрала, ще го обясня още по-ясно. Дали правителството е на Станишев, дали на Орешарси, дали на Хисарския Поп няма никакво значение, защото законодателния орган е народното събрание, а правителството не се занимава с подкрепянето, писането или гласуването на изборни кодекси
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Аз когато съм ходил по протести, били са ме полицаи без причина, наричали са ме футболен хулиган и наркоман, при това без да съм виновен за нищо, повечето от вас не са знаели какво се случва.
Сега като не ходя, искаш да ми кажеш, че е така, защото нямам мнение ли?
ПС- Защо от половин година се държиш като платен писач на ГЕРБ? Толкова ли ти харесват?
Последно редактирано от psychopath : 07-26-2013 на 13:42
Тва е разликата между мен и теб.. Аз мисля къде ще си дам моите пари, а ти мислиш майка ти и баща ти къде ще си дадат техните... от твоите писаници повече за смях едва ли може да се намери в тоя раздел. Обикновено на "трай си там" бих поздравил един от любимите ти родители....
Айде, айде, едни мой авери дето ходиха ферувари и те бяха всеки ден на протестите, ама за да си правят лаф на устата. Нито един от тях не знае даже колко депутати има в НС, на колко време се сменят и тн.
n00bs
Всичко това потвърждава теорията ми, че хората сме тъпи и дразнещи тия години, и не заслужаваме други правителства.
Пък днеска с какви примери на тъпотията на народа се сблъсках(включително и на протестиращи) няма да ви казвам, че са дразнещи. С всеки ден правителството ми изглежда все по-естествено и българско.
Иначе цари някаква подсъзнателна заблуда, че БСП гледа бедните и прецаква работещите, и че ГЕРБ гледа "средната класа" и затова "ситите" протестиращи биха довели до това те да дойдат на власт. Иначе основните протестиращи които знам са все хора с добри доходи че и с бизнес. Не знам какво си мислят тайно, но интересите им не съвпадат с тия масовия народ(който им се дразни) нито с по-богатите които са обвързани с партиите. Абе да се оправят всичките, не мисля, че живота им зависи толкова от някакво си правителство.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Наистина ли си толкова сляп или само се правиш? На 15 места написах какви считам, че са минусите, постнах си последния статус във фб, който е абсолютно срещу Борисов.
Опитвам се да съм обективна, само това. За да ми казваш/те, че защитавам Герб и плюя всички други, явно просто не сте били в тая тема никога.
102, извинявай, че някак съм се появила на света след теб и все още не съм данъкоплатец. Чувствам се изключително виновна затова![]()