Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
В темата не съм писала, в други обаче съм си казвала неведнъж какво мисля. Не ми излизай с тоя номер.
Направо ме е яд, че си загубих времето да ти чета сапунките. До задължителното гласуване трябваше да спра.
С кой номер излизам ?

Я не се измъквай, щом твърдиш, че имаш поне един твой пост, който да е пряко свързан с темата политика, дай да го видим, къде е ? Моля те покажи ми само едно твое мнение, в което изказваш някое мнение и развиваш някоя теза в негова подкрепа, къде е ?

Пак подчертавам само едно такова мнение те моля да ми посочиш.
Аз не съм видял нито, ама нито едно твое мнение, в което да говориш за политика, още по-сигурен съм, че и никой друг не е видял подобно нещо, защото няма. Ако някой е видял такова нещо нека каже, има ли такъв ?

Твоите коментари в тоя раздел, по конкретно в тази си част, които засягат политиката са сведени до там да кажеш на някой, че е идиот или си съгласна с него, да напишеш, че ти е смешно нещо или, че са смешни коментиращите.... също така и няколко снимчици с политико-хуморестически оттенък, които си видяла на стената си във фейсбук и няколко профански коментара относно Сидеров, който видиш ли си гледала не къде да е ами в Господари на Ефира, тва ти са мненията..

Общо взето без да се заяждам искам да ти обясня, че ти се явяваш един трол тук в този раздел, понеже едно, че нямаш нито един коментар, който дори да загатва, че имаш някакво мнение свързано с политиката, да не говорим пък за аргументация... А на всичкото отгоре сипеш обиди кой какъв бил. Да идиотски мнения има, да има и откровени идиоти в раздела, но тия идиоти са изразили някаква позиция, дали са някакви аргументи без значение дали са прави или не, поне имат ясно заявена позиция за разлика от теб.

А относно сапунките, ми не съм те молил да ги четеш, постнах ги заради ей тва изказване:

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
Наистина ми е супер любопитното как пък един от вас не даде поне един довод? Всичките казвате само "дайте шанс"
Идиоти.
Някак си нямаше как да подмина такъв коментар на човек, който няма мнение