- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Лятото на нашето НЕдоволство
С кой номер излизам ?
Я не се измъквай, щом твърдиш, че имаш поне един твой пост, който да е пряко свързан с темата политика, дай да го видим, къде е ? Моля те покажи ми само едно твое мнение, в което изказваш някое мнение и развиваш някоя теза в негова подкрепа, къде е ?
Пак подчертавам само едно такова мнение те моля да ми посочиш.
Аз не съм видял нито, ама нито едно твое мнение, в което да говориш за политика, още по-сигурен съм, че и никой друг не е видял подобно нещо, защото няма. Ако някой е видял такова нещо нека каже, има ли такъв ?
Твоите коментари в тоя раздел, по конкретно в тази си част, които засягат политиката са сведени до там да кажеш на някой, че е идиот или си съгласна с него, да напишеш, че ти е смешно нещо или, че са смешни коментиращите.... също така и няколко снимчици с политико-хуморестически оттенък, които си видяла на стената си във фейсбук и няколко профански коментара относно Сидеров, който видиш ли си гледала не къде да е ами в Господари на Ефира, тва ти са мненията..
Общо взето без да се заяждам искам да ти обясня, че ти се явяваш един трол тук в този раздел, понеже едно, че нямаш нито един коментар, който дори да загатва, че имаш някакво мнение свързано с политиката, да не говорим пък за аргументация... А на всичкото отгоре сипеш обиди кой какъв бил. Да идиотски мнения има, да има и откровени идиоти в раздела, но тия идиоти са изразили някаква позиция, дали са някакви аргументи без значение дали са прави или не, поне имат ясно заявена позиция за разлика от теб.
А относно сапунките, ми не съм те молил да ги четеш, постнах ги заради ей тва изказване:
Някак си нямаше как да подмина такъв коментар на човек, който няма мнение
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...