Първоначално написано от
Aeternal
Oy7ofCon7roL, принципно съм съгласен с някой работи. Я аз бях разочарован от протестите които събориха управлението на ГЕРБ, и то не защото е паднало правителството, а защото трябваше да се бръкне пряко в джоба на хората за да излезнат да протестират. При толкова много свинщини и скандали станали преди това никой не си направи устата за нищо, обаче като им взеха по някой лев от джоба последва рев до Бога.
Затова се радвам на сегашните протести - този път са принципни, няма пряко засягане. Нито Пеевски бъркаше в джоба на хората, нито някой от другите гафове, обаче народа се вдигна. Мен това ме радва.
Казваш, че зимата протестите ще затихнат, според мен ще стане обратното. Като се съберат сметките за ток и парно, ще се видят всички пак в чудо и познай на къде ще избие и към кой ще е насочено недоволството.
Кабинета Орешарски дори да иска няма как да предотврати зимните екцесии според мен. Нито могат да развият бизнеса и икономиката за да вдигнат стандарта на живот, нито имат лост върху цените.
И пак ще се изправим пред същата патова ситуация.