- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Лятото на нашето НЕдоволство
Понеже си прекалил с рефератите ще ти отговоря само на това и някой други неща. Пределно ясно ми е кой и как гласува промяната в изборния кодекс. Може да си провериш ти как се съставя правителство и от какви хора. Да ми бръмчиш тука за огромните разлики щях да съм съгласен ако имаше някакво значение. В случая ако правителството на тоя наглец Станишев (разбирай самият Станишев) не желае да подкрепи такова нещо, няма как то да бъде гласувано в НС. А относно колко аз и за какво ходя на протести недей се притеснява. Тия дето са по будни ще се борят за нещо, пък другите като теб ще разправят как няма смисъл и нищо не разбират. Винаги е било така и за напред ще е така. Видял съм как живеят хората на запад, видял съм достатъчно схеми и престъпления в тая държава, за да знам че не искам повече да продължава така. Ако на вас и конкретно на теб ситуацията в момента ти харесва не си мърдай задника. Ако ти харесва да се източват милиарди от държавата в полза на тия лица на сегашното и миналото правителство, ок. Аз обаче не съм съгласен с това. Няма ли промяна в изборният кодекс и мажоритарен вот, както казах поне 50%, шанс за промяна няма, независимо дали на власт са БСП (КБ) или Герб. Който си мисли, че едните са по-добри от другите явно е на някакви гъби.
Отделно така наречените защитници на централата на Атака бяха платени хора, това мога да го кажа със 100% убеждения, защото много добре знам какви хора ходиха и какви пари взеха за това нещо.
Ти какво очакваш в София да се изсипят 4 млн ли ? Да не говорим, че ако така гледаш на нещата от какъв зор малцинството в коалиции да се налага над най-голямата партия в това НС ??? Нещо много ти бяга логиката. Какво мислиш, че всички тия хора в България 7млн са доволни от живота си ли ? Хайде намери ми един дето да каже тука всичко е супер има пари има пенсии и т.н. Силно се сълнявам, че ще намериш. Хората гласуват за тях, защото няма алтернатива просто. Я да лепнем половината мажоритарни да видим колко ще вкарат.
Последно редактирано от draid : 07-25-2013 на 16:15