.
Резултати от 1 до 25 от общо 371

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    А щеше да знаеш, че изборния кодекс се гласува от народното събрание и нямаше да изпадаш в нелепата ситуация да не може да направиш разликата между правителство и народно събрание, обаче да говориш за смесена избирателна система, примерно.
    Понеже си прекалил с рефератите ще ти отговоря само на това и някой други неща. Пределно ясно ми е кой и как гласува промяната в изборния кодекс. Може да си провериш ти как се съставя правителство и от какви хора. Да ми бръмчиш тука за огромните разлики щях да съм съгласен ако имаше някакво значение. В случая ако правителството на тоя наглец Станишев (разбирай самият Станишев) не желае да подкрепи такова нещо, няма как то да бъде гласувано в НС. А относно колко аз и за какво ходя на протести недей се притеснява. Тия дето са по будни ще се борят за нещо, пък другите като теб ще разправят как няма смисъл и нищо не разбират. Винаги е било така и за напред ще е така. Видял съм как живеят хората на запад, видял съм достатъчно схеми и престъпления в тая държава, за да знам че не искам повече да продължава така. Ако на вас и конкретно на теб ситуацията в момента ти харесва не си мърдай задника. Ако ти харесва да се източват милиарди от държавата в полза на тия лица на сегашното и миналото правителство, ок. Аз обаче не съм съгласен с това. Няма ли промяна в изборният кодекс и мажоритарен вот, както казах поне 50%, шанс за промяна няма, независимо дали на власт са БСП (КБ) или Герб. Който си мисли, че едните са по-добри от другите явно е на някакви гъби.

Отделно така наречените защитници на централата на Атака бяха платени хора, това мога да го кажа със 100% убеждения, защото много добре знам какви хора ходиха и какви пари взеха за това нещо.

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Добре, да приемем че всичките там 30хил.д знаят за какво са там. Имат ясни искания, абе всичко 6. От какъв зор някакви 30хил.д. ще се налагат на 7 милиона? Тук уточнявам, че не съм привърженик на правителството, но и ГЕРБ са същите боклуци, така че поне да не се наливат пари в предсрочни избори, щото освен мангалите друг никой няма да спечели...
    Ти какво очакваш в София да се изсипят 4 млн ли ? Да не говорим, че ако така гледаш на нещата от какъв зор малцинството в коалиции да се налага над най-голямата партия в това НС ??? Нещо много ти бяга логиката. Какво мислиш, че всички тия хора в България 7млн са доволни от живота си ли ? Хайде намери ми един дето да каже тука всичко е супер има пари има пенсии и т.н. Силно се сълнявам, че ще намериш. Хората гласуват за тях, защото няма алтернатива просто. Я да лепнем половината мажоритарни да видим колко ще вкарат.
    Последно редактирано от draid : 07-25-2013 на 16:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си