А, споко и аз съм имал такива моменти Еми да, яко си саднала. Просто имаш прекалено много очаквания, които са неоправдани и за тва ти е кофти. Сигурно си чакала лятото и си викала: ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕ, кво ше е якоооооо тва лято, ше се разбияяяяяяя, ще ми е кеф, а-у. Ма накрая нещо не е тръгнало, както трябва и резултата е саД, саД, Саад.
Та, като си нямаш приятели ще ти трябва приятел. Аз съм свободен, ще измислим нещо (хахаха). Ся най-вероятно не си излизала от много време.
Тва тряя ти е първата крачка към щастието Освен, ако не ти е по-кеф да се депресираш де. Като не те кефят приятелките ти, излизаш сама, накипряш се, прически, токове, поли, секси неща, а-у и отиваш на разходка. Можеш да седнеш на по-оживено място и да си намериш нови хора. Ако не, както казах съм свободен, пхахахаха.
Та излизай често, ако тряя за супер, хипер бърза разходка 30 мин и се връщаш пак. Заеби всички очаквания е другата крачка. Когато нямаш очаквания - не си разочарована. Просто се пускаш по вятъра и - да става квото ще, хич да не ти пука. Постави си няква цел, примерно - кво би ти било кеф да правиш, какво би те направило щастлива. Остановяваш го и почваш да работиш за него. Ако те мързи и не ти се занимава си спомни за кво го правиш.
Правиш го, за да не си 99999 годишна пенсионерка. Правиш го за да не си депресирана, да не ти е тъпо. Правиш го, за да ти е супер кеф и да си изкараш най-якото време евър.