.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Тема: Изневяра

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Как е наивно, счупеното да лепим.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз не бих те погледнал, какво остава да ти давам шансове и да те обичам...
    Ей-това е точно същото, което бих направил и аз!! И преди да те зарежа, щях да ти зашия 1 шамар, че следващия път някой като ти има доверие - да си имаш едно на ум, ако изобщо имаш ум... Ти още не знаеш пикае ли ти се, ебе ли ти се, тръгнала си да си начешеш крастата с някакви кюпеци, дето гледат бройката (защото свестен, дето знае, че имаш приятел няма да те чука), после идваш и му скимтиш в краката и тука вече драматизираш колко си наранена и как би дала всичко, че да си оправиш връзката.
    Помисли ли за това колко би го наранила изневярата ти, докато правеше свирки? Или тогава ти беше готино, ама после се оказа, че искаш нещо повече от това да си носна кърпичка за селските бейгирчета? И тоя пич понеже е лекенце и не му стиска да те зареже "Остаам с него"!

Това вашето не е връзка, а пародия! Той е същия кретен като тебе, щом не те е насинил и не ти е теглил майните. Няма вече истински мъже, ей!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от mimi.1235 Виж мнението
    А, не търся ти на теб, за да не ти е скучно Аз там не ходя. Предпочитам по-луксозни места, ама като бях у вас ми се видя дори по-долно :X
    Съжалявам, не ти се получи обидата. Пробвай с нещо друго.

Не сме ти виновни, че гаджето ти е смотаняк, дето не може да си намери приятелка и само хленчи. Не сме ти виновни, че си изневерила, а ся замазваш нещата, като обясняваш какъв мъж е.

ЧАО.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Гласувам тва да е тъпест тема евър!
    maDamn

Повече от фен Аватара на feikk
    Трудно връзка след изневяра остава връзка. Седи грей се и като се научиш с кого да правиш секс, пак се обади. Есте, не на този, надали ше ти има доверие пак.
    dgdg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си