Явно това ти е първата серизно връзка, първата изневяра и...за съжаление първите такива неща в живота ти се случват с пълен лигльо до теб. Извинявай, ама и какъв е тоя мъж, 'дето се жалва като куцо магаре? "Не те обичам, с теб съм на сила". Чакай малко, бе. Ти си му накърнила цялото мъжко достойнство, предала си доверието му (което, впрочем, за някои хора е целия смисъл в живота) и той виси и се оплаква. Какво очаква? Да му купиш близалка и всичко да бъде наред? Ти поне си осъзнала това, което си направила. Предполагам, че след изстраданото подобна грешка вече няма да допуснеш. Ама и той е един...
Не мисля, че имате светло бъдеще. По-скоро ще е някакво изнасилено подобие на амортизирана връзка това, което бихте могли да запазите. Но мисля, че тази връзка той трябва да я приключи. Сори за думите, скапан ти е момента, скапани са ти обстоятелствата, скапано ти е положението, но много добре знаеш, че сама си го скапала. Някой ден ще разбереш, че наистина е било по-добре да изхвърлиш счупеното на боклука, отколкото да го лепиш и да му виждаш пукнатините всеки ден.