Първоначално написано от
mimi.1235
Нашата връзка винаги е била такава, че нито аз, нито той сме искали да излизаме с други. Винаги сме искали да сме си само двамата и може би от време на време да излизаме с приятели и много рядко един без друг и то главно когато той е на работа или аз на училище. Просто и двамата искаме цялото време на другия само за нас си. Казах вече няколко пъти, че не съм сигурна дали той ме обича и иска да е с мен, защото хем ми даде шанс, хем ми казва, че ме обича когато сме заедно, а когато го ядосам или се разделим ми казва, че не ме обича и не иска да е с мен. От сигурни хора знам, че е казвал, че ме обича, че аз съм му всичко и не желае да е без мен. Много неща замъгляват преценката ми и то главно факта, че съм толкова влюбена в него, колкото никога не съм била. Не знам имаме ли бъдеще, не знам обича ли ме и иска ли да е с мен, но тези неща мога да ги разбера само ако се боря, нали? Вече разбрах, че смятате, че не трябва да сме заедно, сега ще помоля хора с малко опит с това да ми кажат как да оправя нещата.