- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Здравейте!
Искам да споделя историята ми с вас. Имам сериозен приятел от близо 1 година, обичам го той също мен и много пъти ми го е доказвал. Отначало първите няколко месеца всичко беше наред. Сега не изпитвам същото влечение към него и някак тръпката ми липсва към този човек. А доколкото до него е обратното, той ме желае постоянно дори не ме оставя намира, но аз го отблъсквам доста често. Обичам разговорите с него, но в секса някак нещо ми липсва. Преди месец започнах работа в един ресторант и бившият ми приятел работи с мен, както и сегашният ми приятел. Появиха се стари чувства в мен и умирам от желание да съм с бившия ми приятел, но знам че е грешно и че не трябва да го правя. Никога до сега не съм изневерявала. Той също си има приятелка, но се държи много добре с нея, постоянно и прави изненади. А доколкото моя приятел от месеци насам не е правил нищо за мен. Винаги е без пари, но не го и обвинявам такива са обстоятелствата, но дори и на една китка бих се зарадвала ако ми подари. Като излезем на кафе повечето пъти аз плащам, аз купувам цигари, аз давам пари за рожденни дни и събирания и т.н. Не ме бърка понякога да му помагам и да плащам разни неща след като той няма възможност, но вече взе да ме дразни това, защото все пак не съм длъжна и да го правя. Не знам иска ми се да възвърна тръпката, която имах към него преди, но не мисля, че ще се получи. Аз съм на 17 години, а той на 20.
Последно редактирано от aniittu : 07-10-2013 на 22:16
Местя темата в правилния раздел. И следващия път избирай подходящи заглавия.
Издържаш го, а на всичкото отгоре не те ебе здраво и си незадоволена? Късай го. Ако можеш направи така, че да те хване с бившия ти на калъп.
Не му изневерявай! Не разваляй връзката на бившия ти, заради някакво си влечение, породено от незадоволитената ти настояща връзка..
На сегашния ти приятел покажи ясно, че не си доволна.. Било то с намеци или директно разговор.. Аз мисля, че той те обича и би се постарал да те задържи..
За парите - както ти си решиш, наистина не си длъжна, но ако той се постарае да върне чувствата ти, ще го правиш на драго сърце.. Насърчавай го за по-добра работа, нещо допълнително, което е доходоносно.. Подсказвай му, защото явно няма много опит и подход
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Благодаря ти vassy! Днес говорих с него, казах му всичко, което не ми харесва, а той щял да се опита да поправи това. Не знам дали ще се получи, но поне ще опитаме![]()
Радвам се, казвай как върви ако искаш![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Намери си друг . Мъж който не плаща сметка , не прави дори и една изненада , едно цвете не ти е подарил , той не е за теб , дори не го признавам за мъж ...
На 20 години ще кара 17 годишната си приятелка да плаща и до някаква степен да те използва?Много хубаво е,че си с такова мислене,че парите не са всичко и не си с него основно заради това,но това вече прекалява.Казваш му как стоят нещата или си оправя отношението или го зарязваш,мисля че заслужаваш повече ако съдим по това което си написала!![]()