- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 11 клас - 2012/2013
Реших, че и ние заслужаваме тема. :Д Недейте със злоба, че се напълни с такива теми - вярно е, ама пък мисля, че няма нищо нередно в това, все пак мисля, че си е за раздела и не е безсмислена тема.
Нека всеки, който ще е 11 клас тази учебна година, да пише. Да видим дали има набори!
Последно редактирано от Colouring : 09-15-2012 на 17:06
Абе, аз не съм ви набор, ама съм 11-ти клас :Д
Аз съм 11 клас. Вече наистина трябва да се стегна.
От известно време се чудя защо си нямаме тема.
Айде да ни е честита и да не умира бързо.
И спря да се върти за миг земята..
Винаги си виках, защо нашия набор си няма собствена тема? x] Дано тази година да е по-сполучлива, защото това е последната учебна година, като непълнолетни. x]
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
И аз и аз и аз.
П.С.: има ли софиянци, че отчаяно ми трябват../
Последно редактирано от slicky : 09-15-2012 на 19:57
и азе съм софиянка, за кво сме ти? :д
за първи път в живота си не прочетох книгите от списъка.. ;д "Под игото" съм го чела преди това по мое желание, "Чичовци" се опитах да го почна, но нещо не ми задържа интереса.. стихотворенията и разказите повечето пак съм ги чела преди. май ще съм първа смяна, ама утре ще разбера със сигурност. та и нов класен ни треснаха, уфф. трябвало да бъде по специалността, бла бла.
за висше за сега си мисля за нещо в Европа, за САЩ надали ще се преборя.. или в краен случай тук УАСГ..
а, на мен не ми пречи, че е мъж. 9ти и 10ти клас имах пак класен, по физическо. беше най-печеният и много ни помагаше! а тоя новия ни преподава вече една година, нищо не научихме в часовете му, разказва си истории от живота само, като млада жена му ква "въртиопашка" била и тн., абе простоват човек е и хич не му се занимава да преподава.. подавал си е оставката, ама не са я приели, жалко. та така :Д
ох, ще ми се да следвам в Европа някъде, ама наще нямат финансовата възможност. смис знам, че образованието е безплатно, ама квартира и храна.. не знам дали ще си намеря бързо работа за да си покривам разходите, само тва ме притеснява :/
Студентският заем покрива само таксата за обучение(където има такава). Скоро бях чула, че през 2013-та ще премахват разрешителните, които са нужни на българи и румънци да работят в рамките на ЕС. Дай боже това да стане, така всички, които искат да учат в чужбина ще могат да си намерят по-лесно работа. В Дания образованието е безплатно, но за да си намериш работа е хубаво да знаеш поне малко езика. В Шотландия също, но там живота е много скъп. Аз затова съм се насочила към Холандия или Франция, тъй като те ми се виждат най-удачни. Помисли си имаш още 1 година![]()
Последно редактирано от the lil legend : 09-16-2012 на 11:11
Еми прочетох "Под игото", "Чичовци", "Под манастирската лоза". Реших да прочете само най-обемните, другите ще ги чета, като ги учим.
Да, почти всичко прочетох. Знам, че ще ми се наложи да ги чета и през годината, ама...
Какво мислите за литературата тази година? С голям интерес четох "Под игото", а и не само.
Коя смяна ще сте? Аз ще съм втора, гледах си даже и програмата за първия срок вече.
Съжелявам за двойния пост, нещо ми се прецака. >.<
Последно редактирано от Colouring : 09-15-2012 на 22:09
Е аз не бях много въодушевена.."Чичовци" изобщо не го разбрах. Иначе всеки ден ще имаме по 7 часа![]()
Последно редактирано от the lil legend : 09-16-2012 на 14:46
Всичко съм си прочела, но ще се наложе да ги чета пак и през учебната година.
Я кажете дали вече сте решили какво да кандидатствате, макар че има време?
----------------------
Аз съм се насочила към International and European Law в Холандия или нещо сходно във Франция.
Последно редактирано от the lil legend : 09-16-2012 на 11:10