.
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Threaded View

Бъдещите ми проблеми.

Здравейте всички читатели на този пост.

Като за начало-казвам се Николай, на 16 съм и уча в езикова гимназия.

Проблемът ми е следния.След 2 години завършвам училище и съм решил да следвам
    висше с което да мога да изкарвам пари и да си живея добре Родителите ми ме подтикват да уча военноморския във Варна от което се изкарват адски много пари, но естествено пътуваш адски много от порядъка на 3 месеца на кораб 1 на суша което не е никак малко.От друга страна всички виждаме на къде се насочва всичко останало - технологиите.Добър съм във сферата на информатиката което мога да следвам в някой университет.Но естествено в България професията програмист не е особено добре платена.Мога естествено да отида и в Англия и да си работя с това висше и да си живея без проблеми, но Англия не е България.И в крайна сметка нямам никаква реализация, на където и да погледна виждам себе си извън страната което е твърде тъжно.Също така не мисля, че най-удачното решение е просто да си хвана нещата и да емигрирам в друга държава където като им кажа, че съм българин да ме погледнат и да ми кажат "не си ли твърде бял".

Ако можете да ми помогнете споделете каквито и да са решения или дори различни видове професии с които мога да се реализирам в страната ни, защото все пак ние сме бъдещето и не трябва да сме някъде другаде да храним германци, англичани, руснаци и всякакви други незаслужаващи нашия труд.
    Последно редактирано от Nikolaisekazvam : 07-11-2013 на 02:32

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си