- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?
Здравейте! Моля ви за помощ..правила съм секс(всичко беше окей-бяхме с презерватив..но все пак той не е свършвал в мен) обаче седмица по късно свърши върху ръката си и ме докосна отдолу има ли вероятност да съм заабременяла? наистина ви моля за помощ не искам веднага да ме нападате :Х
Не!![]()
(Без да чета темата, само видях заглавието)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не! Научете се първо как се забременява ,как да се предпазвате и да не си набивате филми ,и тогава правете секс.
maDamn
Тоя въпрос никога няма да ми писне ... Всеки път става все по-тъп и малоумен ...
Бременна си, щом те е докоснал "отдолу" значи на 100% си бременна. Започвай с покупките за бебето. Според мен дори ще са тризнаци!
Ами зависи дали си се обръснала долу
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да. А и не знам дали знаеш, че спермата прониква през порите на кожата и така забременяваш също. Внимавай, друг път да не пипате сперма...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Зависи дали само те е пипнал отдолу или е проникнал с пръсти!! От пипане....не.....
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-11-2013 на 15:20
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нямат елементарна сексуална култура,тръгнали да се боцкат
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн