- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Който са обвързани, нещо не им е угодно във връзката (или просто са видяло някое секси парче) и решават тайно да се отдадат на някой друг, като после се правят че нищо не се е случило. И за мъжете също.
Последно редактирано от procter : 07-19-2013 на 15:38
Мисля, че всеки случай си е единичен и да се генерализира така е адски неправилно.
Разбирам поведението, но далеч не смятам да се опитвам да го оправдавам. Няма нищо хубаво в това да предадеш нечие доверие, пък било то и тайно. Щом имаш съвестта да живееш после с това, няма проблем, всеки решава за себе си.
И още нещо, висшисте. Пише се които, когато е множествено число.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Според мен може само да сгреши в преценката си какво иска, но до голяма степен се припокрива с това, което казваш.
Ако се събера с някого, който има голямо доверие в мен, но преценя, че желанието ми да изневеря е по-голямо, мислейки си, че не ми пука за другия толкова/ няма да го приеме толкова лошо/ няма да разбере, т.н., ще постъпя грешно спрямо себе си.
Спрямо него мога с тази постъпка да направя милион грешки едновременно.
Но понеже не намирам универсалния морал, дори в смисъла на споделения в групата (която може да е от двама души - двойката), се съгласихме, че се разминаваме тук, затова се старая да не изхождам баш-баш от моята идеология.
Мисълта ми обаче е, че правилно или не, ние искаме да се предпазим от "грешни" постъпки, не просто да ги отсъдим дали са такива. Та се опитвам да отида до мотивацията за грешката, за да можем да я подрежем.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ей, не спря да се заяждаш, значи. Мисля, че съм доказал, че съм грамотен, стига вече си се хващала за сламка, за да ме ощипеш.
чачо Ше пием ракия с тебе, ми се струва![]()
Ще пробвам сега кратичко, просто й покажи, че ако държи на твоите идеали, ще се чувства по-добре. Покажи й, че желанието да не ги предава може да стане по-голямо от моментните й плътски желания. Това става с дълга, наситена със спомени връзка, която човек не може да захвърли с лека ръка и в която се чувства достатъчен.
Е, натам отива. ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Кучка!)) хаха
Нали това беше определението - гадна,лоша,зла жена.
102, симпатяга![]()
Aко беше курвалък, щеше и тебе да оправи, сеш' се?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Бе, тука направо си станахме почти роднини, бе. Цял работен ден изкарах.
А.. те курвите не се ебат чак да не подбират. Просто много хора минават над летвата.
Ако ви махна К-то от клавиатурите ще остана да си пиша сам....
Обичайте курвите. Те ви обичат !
Лейди, твоите приятелки изневеряват ли?
Между другото, в 102 намирам някви черти на Ирти
102 обичат само една "малка" част от нас![]()
в тази тема всички се опитвате да отгатнете неразрешени въпроси от отвъдното... няма смисъл според мен.. далеч по-прости циганета си живеят обвързани по инстинктите за оцеляване