- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
хаха, е, важното е , че поне унифицирахме понятията![]()
Това е вече въпрос на лично мнение. За мен така стоят нещата. Поне се изяснихме.
Аз нямам нищо против тях. Обаче само, ако не правят мръсотии. Смисъл,когато една курва или курваК си хване добиче за секс, те трябва да са на ясно с целите си, за да не остане единия с наранени чувства. Смятам,че тези,които използват други хора само за 3бане, но се правят,че ги обичат, свалят ги, карат ги да се чувстват емоции и след това им теглят секирата... са за затвора .
климатроник, на 18 и аз бях (или поне ми се искаше да бъда) курвар. Точно както на 13 гледах Гумените мечета и ми беше интересно. При мен нещата вече обаче са малко по/различни. Аз си търся жена, а ти търсиш къде да си завреш *уя![]()
Последно редактирано от procter : 07-22-2013 на 10:28
За затвора са. Не може да лъжеш един човек, да го използваш толкова време за марионетка. Той да ти вярва с цялото си сърце. После да го зарежеш заради друга. След 1 месец като ти омръзне с другата да върнеш при предишната, да се направиш,че съжаляваш, за да ти повярва, да се възползваш от чувствата й , за да се върне отново. И след още един месец отново да я разкараш. Това е чисто престъпление.
Проктер.
Не съм курвар, нито пък изгарям от желание да съм. Признавам си , имало е моменти,когато съм искал да се променя, но сега се харесвам такъв какъвто съм си. Не се оплаквам, дори не ми пука много.
^
^За това питах лейдито какво е нейното определение... Моето съвпада с това на повечето ми познати, така че нямам причина да го смятам за грешно. Искам да видя и нейната гледна точка.
^Искаш да ми кажеш, че има жени, които се хвалят с бройка? Хайде, бе! Това да го видя немога да го повярвам! Това важи по-скоро за пикльовците, дето плющят куцо, кьораво, сакато само за бройката.
Последно редактирано от ge6aaaa3 : 07-22-2013 на 10:42
Доколкото разбирам, според Лейди, ако една жена и един мъж си се е*ат и двамата са наясно със ситуацията, то нито единия е курва, нито другия курвар.
Геша, а твоето мнение какво е?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да, може да не са обвързани, стига да изпитват емоциите, описани от мен по-рано. Естествено ако е тъй, рано или късно и двамата ще пожелаят да се обвържат.
Лейди, значи за теб бройката прави жената курва, а за мен емоцията. Кой - крив, кой - прав?![]()