.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 656

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    И какво излезе?
    Сподед Лейдито, ако се ебеш само за бройка, тогава си курва. Обаче с познати може.
    Според мен, ако правиш секс без емоциите на привързаност, тогава си курва.
    Според Аетернел... може сам да си пуска тоалетното казанче.
    Други мнения?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    И какво излезе?
    Сподед Лейдито, ако се ебеш само за бройка, тогава си курва. Обаче с познати може.
    Други мнения?
    Не съм казвала такова нещо. Повтарям: не нося отговорност за това, което разбираш от думите ми.
    И спри да се държиш като ощипана 16-годишна госпожица.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не съм казвала такова нещо. Повтарям: не нося отговорност за това, което разбираш от думите ми.
    И спри да се държиш като ощипана 16-годишна госпожица.
    Ами кажи тогава каквото има да кажеш. Ти се държиш като ощипана госпожица. Кажи кратко, точно и ясно какво ти е мнението. Ако искаш, разбира се. Ако не, продължавай само да подпитваш кой какво мислел.

Мега фен
    И какво излезе?
    Други мнения?
    Всъщност според мен си чекиджия, който не е виждал секс и затова сипеш огън и жупел срещу всички, които виждат и си пуснал тая тема с цел някоя друга недоебана мома, която също седи на сухо, да се трогне от ретроградния ти морален поглед и най-после да те огрее.
    Ама да не вземеш да се обидиш сега, де. Не те съдя, просто изразявам мнение.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Всъщност според мен си чекиджия, който не е виждал секс и затова сипеш огън и жупел срещу всички, които виждат и си пуснал тая тема с цел някоя друга недоебана мома, която също седи на сухо, да се трогне от ретроградния ти морален поглед и най-после да те огрее.
    Не съм обиден, като изключа тона ти. До голяма степен си прав. Мастурбирам. От около месец не съм правил секс, дразнят ме тези, които се ебат все едно са животни, пуснах тази тема, за да намеря повече хора, които споделят моите идеи, а за момата не се бях сетил, но ще се радвам ако се намери такава с ретрогарден морал.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Дефинирай чикиджия. И аз си бия всеки ден? Лошо ли е ? Ще ми исъхне ли пишката?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Дефинирай чикиджия. И аз си бия всеки ден? Лошо ли е ? Ще ми исъхне ли пишката?
    Курва, ама без кураж.
    То надали дали има жив мъж дето не му бие главата иначе.

anonymous708973
    Guest
    Ще ти дам ситуация и ще искам отговор:
    Момиче отива в различен град/държава за дълъг период от време. Няма си приятел, все още не познава никого, а и не е убедена, че иска сериозна връзка в смисъла на доверяването, отдаването на време, внимание и усилия... Да, ама... започва да й се прави секс.
    Първи въпрос: Курва ли е, щом й се прави секс, а няма човек до себе си? Защо? Желанието за секс насочено ли е към конкретен обект или може да бъде възприето буквално като "начесване на крастата", като нужда, равна на необходимостта от храна, защото иначе пречи на съвестното изпълнение на ежедневните задачи.
    Започва да се запознава с този-онзи. Събира се компания все на нейна възраст. Готини момчета, слабо познати. Знаят си имената, възрастта, кой какво учи/работи. "Я, този пич е готин", мисли си мадамата и му казва "Наздраве!". Говорят си, общи приказки, нищо кой знае какво... Мадамата решава, че иска да си легне с него с мисълта, че не желае да се обвързва на този етап, съответно отпада нуждата от по-големи подробности като черти на характера. (Освен тази пичът да разкаже на половината свят какво и с коя е правил.) Съобщава ясно и недвусмислено намеренията си да не навлиза в дълбините на сериозна връзка. Пичът е окей. Правят секс. Момичето се кефи на момчето, но естествено... каква привързаност можеш да развиеш от една-две-три срещи?
    Втори въпрос: Защо сексът без обвързане е лошо нещо, ако няма излъгани очаквания? И двамата знаят какво се случва и какво да очакват.

Наистина бих се радвала на по-подробни и задълбочени отговори. Ако може, логични. Ако не може, ще разбера, че си въздух под налягане и мнението ти не е обосновано. Нищо не ми пречи да се съглася с теб, ако виждам причинно-следствена връзка.

Отсега да кажа: евтини провокации не минаха пред ЛейдиДи, няма да минат и пред мен. Аз секс съм правила единствено с много повече чувства от някаква си емоция на привързаност.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-22-2013 на 17:55

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Момиче отива в различен град/държава за дълъг период от време. Няма си приятел, все още не познава никого, а и не е убедена, че иска сериозна връзка в смисъла на доверяването, отдаването на време, внимание и усилия... Да, ама... започва да й се прави секс.
    Първи въпрос: Курва ли е, щом й се прави секс, а няма човек до себе си? Защо? Желанието за секс насочено ли е към конкретен обект или може да бъде възприето буквално като "начесване на крастата", като нужда, равна на необходимостта от храна, защото иначе пречи на съвестното изпълнение на ежедневните задачи.
    Започва да се запознава с този-онзи. Събира се компания все на нейна възраст. Готини момчета, слабо познати. Знаят си имената, възрастта, кой какво учи/работи. "Я, този пич е готин", мисли си мадамата и му казва "Наздраве!". Говорят си, общи приказки, нищо кой знае какво... Мадамата решава, че иска да си легне с него с мисълта, че не желае да се обвързва на този етап, съответно отпада нуждата от по-големи подробности като черти на характера. (Освен тази пичът да разкаже на половината свят какво и с коя е правил.) Съобщава ясно и недвусмислено намеренията си да не навлиза в дълбините на сериозна връзка. Пичът е окей. Правят секс. Момичето се кефи на момчето, но естествено... каква привързаност можеш да развиеш от една-две-три срещи?
    Втори въпрос: Защо сексът без обвързане е лошо нещо, ако няма излъгани очаквания? И двамата знаят какво се случва и какво да очакват.

Наистина бих се радвала на по-подробни и задълбочени отговори. Ако може, логични. Ако не може, ще разбера, че си въздух под налягане и мнението ти не е обосновано. Нищо не ми пречи да се съглася с теб, ако виждам причинно-следствена връзка.

Отсега да кажа: евтини провокации не минаха пред ЛейдиДи, няма да минат и пред мен. Аз секс съм правила единствено с много повече чувства от някаква си емоция на привързаност.
    Секс само за задоволяване на естествени нагони с непознат/слабопознат мъж, без обвързване, не е най-моралната постъпка. Приемам ранен секс, следствие на обвързване, но не и безразборен. Има други начини за изпускане на напрежение. Сексът е повече.
    Бих приела да се случи веднъж-дваж и не бих лепнала етикет "курва", но ако е системно, бих се замислила.
    Последно редактирано от koshtramba : 07-22-2013 на 18:23
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Секс само за задоволяване на естествени нагони с непознат/слабопознат мъж, без обвързване, не е най-моралната постъпка. Приемам ранен секс, следствие на обвързване, но не и безразборен. Има други начини за изпускане на напрежение. Сексът е повече.
    Бих приела да се случи веднъж-дваж и не бих лепнала етикет "курва", но ако е системно, бих се замислила.
    Бързата скорост

Убива

Много ме кефи темата нещо :Д

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

В описния случай мацката си е точна. Тя се е опознала с човека и са се разбрали за чувства и бла-бла. Това, обаче, е много различно от това да се чука всяка вечер с различен непознат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си