.
Отговор в тема
Страница 21 от 27 ПървиПърви ... 11171819202122232425 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 656
    Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ахам. Значи, ако си ляга с познати, но те са наясно, че отношенията им се свеждат само до секс, тогава няма проблем.
    Проблемът е, ако забърсва всяка вечер напълно непознати в дискотеката с цел секс, тогава е курвентия?
    Да, можеш да се сетиш защо.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Да, можеш да се сетиш защо.
    Мога, да
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    И какво излезе?
    Сподед Лейдито, ако се ебеш само за бройка, тогава си курва. Обаче с познати може.
    Според мен, ако правиш секс без емоциите на привързаност, тогава си курва.
    Според Аетернел... може сам да си пуска тоалетното казанче.
    Други мнения?
    Всъщност според мен си чекиджия, който не е виждал секс и затова сипеш огън и жупел срещу всички, които виждат и си пуснал тая тема с цел някоя друга недоебана мома, която също седи на сухо, да се трогне от ретроградния ти морален поглед и най-после да те огрее.
    Ама да не вземеш да се обидиш сега, де. Не те съдя, просто изразявам мнение.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Всъщност според мен си чекиджия, който не е виждал секс и затова сипеш огън и жупел срещу всички, които виждат и си пуснал тая тема с цел някоя друга недоебана мома, която също седи на сухо, да се трогне от ретроградния ти морален поглед и най-после да те огрее.
    Не съм обиден, като изключа тона ти. До голяма степен си прав. Мастурбирам. От около месец не съм правил секс, дразнят ме тези, които се ебат все едно са животни, пуснах тази тема, за да намеря повече хора, които споделят моите идеи, а за момата не се бях сетил, но ще се радвам ако се намери такава с ретрогарден морал.

Мега фен
    климатроник, горе-долу разликата е като това някой да ти е "приятел", защото имаш кинти и черпиш, и същото, но защото си готин пич.
    двете неща нямат логика.
    Специално за секса какъв проблем е, щом и на двамата предоставя кеф?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Дефинирай чикиджия. И аз си бия всеки ден? Лошо ли е ? Ще ми исъхне ли пишката?

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    климатроник, щом за теб е така, не искам да те убеждавам в каквото и да било. За мен има много общо. Точно какъвто е кефа да осъзнаеш, че отсреща те приемат като придатък на портфейла, точно такъв е и като те възприемат като придатък на хуя.
    Последно редактирано от procter : 07-22-2013 на 11:53

Мега фен
    климатроник, щом за теб е така, не искам да те убеждавам в каквото и да било. За мен има много общо.
    Обичта към човек не се показва със секс

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    както и приятелството с черпене

Град
    Варна
    A aз си мислех, че сме надраснали вече вярването, че секс се прави по любов или секс се прави едва след сватбата или че секс = любов и прочие.
    Сексът си е секс и не разбирам защо трябва да се заклеймява като нещо лошо. Всеки сам избира колко, как, с кого и кога да прави секс и изобщо не е работа на другите да си навират носа там.
    Ако някой е с толкова строги морални ценности и държи половинката му да е "чиста", тогава се получават ей такива глуповати теми. Няма лошо и в това, разбира се. Просто е глупаво да се хвърлят етикети наляво и надясно, само защото някой има различно разбиране от нас самите.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    аа..ми да бе, то и приятелството няма общо с уважението, всичко вече е за пари.. и секс
    Лейди, ти бая неща си надраснала. Не му облазявам на мъжа ти.

Мега фен
    пътят към арабските страни е отворен към всички с претенции ;д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Дефинирай чикиджия. И аз си бия всеки ден? Лошо ли е ? Ще ми исъхне ли пишката?
    Курва, ама без кураж.
    То надали дали има жив мъж дето не му бие главата иначе.

Град
    Варна
    Лейди, ти бая неща си надраснала. Не му облазявам на мъжа ти.
    Недей го мисли ти мъжа ми. Аз съм надраснала детското мислене. За това имам мъж, а ти още плачеш във форума.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Сексът си е нещо хубаво и според мен не е обвързан с любовта, но е обвързан със сексуалната култура.Ако младите знаят какво правят -нека го правят.Аз съм имала приятел с промоции и не смятам,че това ме прави курва. Все пак има си и граници.Не приемам от 13-14 години да спят с кой им падне и не приемам изневярата!Най-близката ми приятелка в гимназията беше поставила личен рекорд като прави секс с 6 различни за 4 дена.Друга съученичка загуби девствеността си в храстите зад стадиона за да може като прави секс с един батко следващата седмица той да не реши,че тя е задръстена и девствена.Трета съученичка правеше секс в тоалетните на дискотеките като специално си ги набираше като седеше пред тоалетните и оглеждаше.И после разказваше всякакви подробности.Та това за мен не е много нормално.

Който подбира, мастурбира.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Stray Виж мнението
    Който подбира, мастурбира.
    20 страници размишления
    и накрая некой пльосва МЪДРОСТТА НА ВЕКОВЕТЕ
    хаахах

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Аз бях дотук. Толкова ми е болно, че така мислят младите хора днес. А още по-лошо ми е затова, че възрастните изобщо нехаят. Лейди, какво да ти кажа. Жалко. Много ми е мъчно, че дори модератор и възрастен човек като теб, който трябва да научи младите на нещо, говори като една разхайтена жена. Лошо. Бог да ни е на помощ!

Мега фен Аватара на 102
    @procter, слабите хора мислят за чуждото мнение и се влияят от него.... силните не се интересуват и не им дреме, следват собствените си мисли и чувства.. Тва не значи, че също не се влияят, но взимат чуждото мнение и го превъртат през собствената си призма.

Мега фен
    Аз бях дотук. Толкова ми е болно, че така мислят младите хора днес. А още по-лошо ми е затова, че възрастните изобщо нехаят. Лейди, какво да ти кажа. Жалко. Много ми е мъчно, че дори модератор и възрастен човек като теб, който трябва да научи младите на нещо, говори като една разхайтена жена. Лошо. Бог да ни е на помощ!
    съвсем нормално си мислим

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

Не мислите ли, че такъв тип хора, които повдигат въпроса по гореспоменатия начин, търсят внимание, имат комплекс за малоценност, чудят се на фона на какво да изпъкнат, успяват да открият един оплюван образ, излизат пред хората, храчат се и те върху него и чакат одобрение от останалите, че са взели правилната страна, за да затвърдят за себе си, че са будни хора със здрави ценности, тъй като единствения начин да стигнат до това потвърждение е да чуят аплодисментите на масовката, да не ги отхвърли, без да имат нуждата фиктивния им злодей да е герой на реалността.
    Страхотно изречение, Chacho. Много дълго. Хюх.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Варна
    Разхайтена жена...

Трябваше ли да се обидя?

anonymous708973
    Guest
    Според мен, ако правиш секс без емоциите на привързаност, тогава си курва.
    Ще ти дам ситуация и ще искам отговор:
    Момиче отива в различен град/държава за дълъг период от време. Няма си приятел, все още не познава никого, а и не е убедена, че иска сериозна връзка в смисъла на доверяването, отдаването на време, внимание и усилия... Да, ама... започва да й се прави секс.
    Първи въпрос: Курва ли е, щом й се прави секс, а няма човек до себе си? Защо? Желанието за секс насочено ли е към конкретен обект или може да бъде възприето буквално като "начесване на крастата", като нужда, равна на необходимостта от храна, защото иначе пречи на съвестното изпълнение на ежедневните задачи.
    Започва да се запознава с този-онзи. Събира се компания все на нейна възраст. Готини момчета, слабо познати. Знаят си имената, възрастта, кой какво учи/работи. "Я, този пич е готин", мисли си мадамата и му казва "Наздраве!". Говорят си, общи приказки, нищо кой знае какво... Мадамата решава, че иска да си легне с него с мисълта, че не желае да се обвързва на този етап, съответно отпада нуждата от по-големи подробности като черти на характера. (Освен тази пичът да разкаже на половината свят какво и с коя е правил.) Съобщава ясно и недвусмислено намеренията си да не навлиза в дълбините на сериозна връзка. Пичът е окей. Правят секс. Момичето се кефи на момчето, но естествено... каква привързаност можеш да развиеш от една-две-три срещи?
    Втори въпрос: Защо сексът без обвързане е лошо нещо, ако няма излъгани очаквания? И двамата знаят какво се случва и какво да очакват.

Наистина бих се радвала на по-подробни и задълбочени отговори. Ако може, логични. Ако не може, ще разбера, че си въздух под налягане и мнението ти не е обосновано. Нищо не ми пречи да се съглася с теб, ако виждам причинно-следствена връзка.

Отсега да кажа: евтини провокации не минаха пред ЛейдиДи, няма да минат и пред мен. Аз секс съм правила единствено с много повече чувства от някаква си емоция на привързаност.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-22-2013 на 17:55

Мега фен Аватара на 102
    Тва ше бъде интересно.. хАхАХах.

Град
    Варна
    Лейди, какво да ти кажа. Жалко. Много ми е мъчно, че дори модератор и възрастен човек като теб, който трябва да научи младите на нещо, говори като една разхайтена жена. Лошо. Бог да ни е на помощ!
    Смятам, че е много по-добре да се научат да не робуват на криворазбран морал и закостенели ценности, да се научат да отстояват мнението си и да вземат това, което поискат, защото в крайна сметка - никой няма да помисли за теб, ако сам не мислиш за себе си.
    Другото са неща, които се учат в крачка и са въпрос на вътрешно усещане.
    За мен е жалко, че си на 26 години и все още не си се научил на горните неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си