Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

Ти, например, защо искаш деца. Ама честно? Кое ще те радва у детето?

@klimatronik, отново, свързвай инстинкта за поколение с чувствата, които стоят зад него. Мислиш ли, че една риба си мисли "искам да оставя хайвер, защото така е редно за рибешкото съсловие"? А знаеш ли, че тюленът е готов да зареже малкото си, за да спаси себе си, че после да го чукат пак и да роди нови, точно същият инстинкт. Я се замисли, дали има акълът да прецени това или просто чувства страх и реагира на него, а природата си знае, че по тоя начин ще постигне по висшата цел.

Ами сексът при животните. Удоволствие или ясната мисъл за поколение е?

И още нещо за тая любов. Като е толкова вродена, що детето реве и бие майка си като е малко? Мислиш ли, че ще ревне, ако види, че я гърмят, като е на 3 месеца да речем. Или не го осъзнава. Я помисли едно такова индивидче как изгражда идеите си за любовта, като за него на най-ранна възраст любов значи безкрайни блага от родителите.
Не съм мислил още за деца. Дори не знам какво ще ме радва. Според баща ми радостта от това да имаш деца е,че оставаш част от себе си,която да продължи в живота. :Д
Една риба нищо не мисли. За тюлена също си прав. Всичко е инстинкт за оставяне на поколение. Всички животни са различни. В секса животните също изпитват удоволствие, не е само инстинкт. Всъщност голям кеф си изпитват..
Бебето не разбира нищо, за това възпитанието е от изключителна важност