- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Казах ти..
И все пак.. babity - НЕ Е ТОВА КОЕТО СИ МИСЛИШ!..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Нищо не си мисля, просто констатирам видяното... :P
нИ вЕрвам! :P
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
щО замлъкнахте ...
авторее къдее си
не можем без теб :Д
Ще се опитам да го заместя, без да вярвам в това което пиша.. Всички жени са кучрвифли ! Една ме заряза и живота ми приключи.. тя беше толкова мила, красива и добра..... а се оказа боклук. Не боклук, ами поредния боклук ! Отчаян съм от любовта.. няма любов... всички жени са курви..... мразя ги. Не че нещо, аз съм ебал много, ама когато искам сериозна връзка не може жената до мен да ми изневерява. Имах други очаквания. =( Тъжничко ми е. Но ще се направя на силен и ще кажа.... ЖЕНИ, ТРЕПЕРЕТЕ... превърнахте ме в един от вас... кучка с мармалад, или май беше кифла..... Ще усетите какво е да се гаврят с вас, ще се завърна към рутенето на мацки по-силен от всякога ! Чао, отивам да търся любов.. в някой стриптийзбар... . подпис: procteR. P.S. КЪДЕ ИЗЧЕЗНА МОРАЛА....?
Не..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Dr. Gregory House
ЛейдиДи, не мога да скрия разочарованието си от теб и начина ти на мисленеА мислех да се застъпя за теб, когато автора те нарече курва, каквато не си. Спести си отговора, знам че не ти пука кой какво мисли за теб.
Да кажеш че няма нищо лошо в това, момиче да прави секс с когото си иска, дори и познат, само защото й се е приискало, най-малкото не ти отговаря на възрастта. Това не е спорт или само физическа дейност, че да го правиш просто ей така, освен ако не си курва. Не си кой знае колко по-голяма от мен, но въпреки това ме учуди.
Разбирам някоя да има приятел от 1 година, да е твърдо убедена че може да му има пълно доверие и че го е опознала и го смята за подходящ за това.. Също се иска и момичето да има точна и трезва преценка за нещата. Тук тези под 18 годишна възраст отпадат по ред причини, за малко по-големите също може да се спори. Но да спиш с всеки, само защото те е засърбяло, те прави курва във всеки смисъл на думата. Казвам във всеки, защото думата "курва" аз я разбирам в доста широк аспект, например такава с леко поведение, лигла, фръцла и демонстративна, също може да се определи като такава, макар и не в пряк смисъл, защото границата е много тънка.
И аз не се оплаквам от абсолютно нищо, просто изразявам мнение, както правят и повечето от писалите в темата. Вие, ако виждате скрит подтекст, си е ваш проблем. Да, отвратен съм от повечето днешни боклуци, без значение мъжки или женски, но това не е защото гроздето ми е кисело. Така че като казвате, че "сме завиждали, че никоя не ни била пуснала", явно бъркаш човекаАз не мога да се оплача от нищо.
Последно редактирано от RedArmy : 07-23-2013 на 21:35
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Няма да си спестя отговора, защото ми пука, че дори ти не си разбрал правилно това, което съм казала. Явно ще трябва да ви го спелувам буква по буква, за да го проумеете.
Твърдя единствено, че сексът не следва да е привилегия единствено за обвързаните. Няма лошо в това да правиш секс без любов, защото си го пожелал, стига това да не се превръща в ежедневие. Курвата, в моето разбиране, е жена, която преследва бройката - тя не гледа на секса като естествено продължение на връзката си с даден мъж, нито на случайно удоволствие. Курвата просто е курва, защото не я интересува кой ще мине през нея. Но жените не могат да бъдат делени на светици и курви - на обвързани сексопрактикуващи и на безразборно чукащи се. Не мога да приема, че една пълнолетна и трезвомислеща жена, която не е обвързана с даден мъж в момента, трябва да се лишава от секс до момента, в който дойде Единственият или ако се поддаде на желанието си, то трябва да ѝ бъде лепван етикет, заради една или две one-night stands.
Имате правото да сте разочарованиАз не съм твърдяла, че трябва да съм мерило на някого с разбиранията си. Те просто са такива и са удовлетворителни за мен самата. Това ми е достатъчно.
Колкото до автора - нападките му не бяха нищо повече от слабост заради това, че не знае как да ме обори. Аз уважавам мнението му за морала, макар да не го споделям напълно, но да наричаш някого "кифла" и "курва" само след 5 прочетени мнения е меко казано смешно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Как ще намерите "Единствения" като не сте правили секс с него...?
кой възнамерява да не е зодия скорпион? :Д
Много зле.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
O tempora! O mores!
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Дърти к*рви по на 13-14 години
Дримок, не се прави, ти си в детеродна възраст и още дълго ще бъдеш.
Сега виждам, че с NomNomNom си приличаме в това отношение, написала е подобен коментар.