.
Отговор в тема
Страница 26 от 27 ПървиПърви ... 16222324252627 ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 656
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Казах ти..

И все пак.. babity - НЕ Е ТОВА КОЕТО СИ МИСЛИШ!..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на babity
    Нищо не си мисля, просто констатирам видяното... :P

нИ вЕрвам! :P
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен
    щО замлъкнахте ...

авторее къдее си

не можем без теб :Д

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    авторее къдее си
    Разочаровах го тотално от живота и бъдещето.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    Ще се опитам да го заместя, без да вярвам в това което пиша.. Всички жени са кучрвифли ! Една ме заряза и живота ми приключи.. тя беше толкова мила, красива и добра..... а се оказа боклук. Не боклук, ами поредния боклук ! Отчаян съм от любовта.. няма любов... всички жени са курви..... мразя ги. Не че нещо, аз съм ебал много, ама когато искам сериозна връзка не може жената до мен да ми изневерява. Имах други очаквания. =( Тъжничко ми е. Но ще се направя на силен и ще кажа.... ЖЕНИ, ТРЕПЕРЕТЕ... превърнахте ме в един от вас... кучка с мармалад, или май беше кифла..... Ще усетите какво е да се гаврят с вас, ще се завърна към рутенето на мацки по-силен от всякога ! Чао, отивам да търся любов.. в някой стриптийзбар... . подпис: procteR. P.S. КЪДЕ ИЗЧЕЗНА МОРАЛА....?

Мега фен Аватара на Chacho
    Не..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    щО замлъкнахте ...
    Щото темата се изчерпа...

Супер фен Аватара на RedArmy
    ЛейдиДи, не мога да скрия разочарованието си от теб и начина ти на мислене А мислех да се застъпя за теб, когато автора те нарече курва, каквато не си. Спести си отговора, знам че не ти пука кой какво мисли за теб.
    Да кажеш че няма нищо лошо в това, момиче да прави секс с когото си иска, дори и познат, само защото й се е приискало, най-малкото не ти отговаря на възрастта. Това не е спорт или само физическа дейност, че да го правиш просто ей така, освен ако не си курва. Не си кой знае колко по-голяма от мен, но въпреки това ме учуди.
    Разбирам някоя да има приятел от 1 година, да е твърдо убедена че може да му има пълно доверие и че го е опознала и го смята за подходящ за това.. Също се иска и момичето да има точна и трезва преценка за нещата. Тук тези под 18 годишна възраст отпадат по ред причини, за малко по-големите също може да се спори. Но да спиш с всеки, само защото те е засърбяло, те прави курва във всеки смисъл на думата. Казвам във всеки, защото думата "курва" аз я разбирам в доста широк аспект, например такава с леко поведение, лигла, фръцла и демонстративна, също може да се определи като такава, макар и не в пряк смисъл, защото границата е много тънка.

И аз не се оплаквам от абсолютно нищо, просто изразявам мнение, както правят и повечето от писалите в темата. Вие, ако виждате скрит подтекст, си е ваш проблем. Да, отвратен съм от повечето днешни боклуци, без значение мъжки или женски, но това не е защото гроздето ми е кисело. Така че като казвате, че "сме завиждали, че никоя не ни била пуснала", явно бъркаш човека Аз не мога да се оплача от нищо.
    Последно редактирано от RedArmy : 07-23-2013 на 21:35
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    ЛейдиДи, не мога да скрия разочарованието си от теб и начина ти на мислене А мислех да се застъпя за теб, когато автора те нарече курва, каквато не си. Спести си отговора, знам че не ти пука кой какво мисли за теб.
    Да кажеш че няма нищо лошо в това, момиче да прави секс с когото си иска, дори и познат, само защото й се е приискало, най-малкото не ти отговаря на възрастта. Това не е спорт или само физическа дейност, че да го правиш просто ей така, освен ако не си курва. Не си кой знае колко по-голяма от мен, но въпреки това ме учуди.
    Няма да си спестя отговора, защото ми пука, че дори ти не си разбрал правилно това, което съм казала. Явно ще трябва да ви го спелувам буква по буква, за да го проумеете.
    Твърдя единствено, че сексът не следва да е привилегия единствено за обвързаните. Няма лошо в това да правиш секс без любов, защото си го пожелал, стига това да не се превръща в ежедневие. Курвата, в моето разбиране, е жена, която преследва бройката - тя не гледа на секса като естествено продължение на връзката си с даден мъж, нито на случайно удоволствие. Курвата просто е курва, защото не я интересува кой ще мине през нея. Но жените не могат да бъдат делени на светици и курви - на обвързани сексопрактикуващи и на безразборно чукащи се. Не мога да приема, че една пълнолетна и трезвомислеща жена, която не е обвързана с даден мъж в момента, трябва да се лишава от секс до момента, в който дойде Единственият или ако се поддаде на желанието си, то трябва да ѝ бъде лепван етикет, заради една или две one-night stands.
    Имате правото да сте разочаровани Аз не съм твърдяла, че трябва да съм мерило на някого с разбиранията си. Те просто са такива и са удовлетворителни за мен самата. Това ми е достатъчно.

Колкото до автора - нападките му не бяха нищо повече от слабост заради това, че не знае как да ме обори. Аз уважавам мнението му за морала, макар да не го споделям напълно, но да наричаш някого "кифла" и "курва" само след 5 прочетени мнения е меко казано смешно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не мога да приема, че една пълнолетна и трезвомислеща жена, която не е обвързана с даден мъж в момента, трябва да се лишава от секс до момента, в който дойде Единственият или ако се поддаде на желанието си, то трябва да ѝ бъде лепван етикет, заради една или две one-night stands.
    Именно.
    Когато едно момиче не е девствено, да чака някого да го опознава една година... просто е дебилно.

Мега фен Аватара на 102
    Как ще намерите "Единствения" като не сте правили секс с него...?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Как ще намерите "Единствения" като не сте правили секс с него...?
    Под "единствения" имах предвид онзи, с когото да поиска да има моногамна връзка.

Мега фен Аватара на 102
    Нека позная.. зодия риби си ?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Нека позная.. зодия риби си ?
    Много ли ти беше трудно да се "досетиш"?

Мега фен
    кой възнамерява да не е зодия скорпион? :Д

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Много зле.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    O tempora! O mores!
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Дърти к*рви по на 13-14 години

anonymous708973
    Guest
    ЪЪЪъъ на тази възраст (аз съм на 18 и половина) има още дълго време да размишляваме и да си променяме ценностната нагласа и мислене..
    Попаднах на темата, върнах се да попрочета малко и като видях тоя пост, се присетих за един лаф: "Човек е достатъчно голям, когато спре да съобщава възрастта си с "и половина"

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Попаднах на темата, върнах се да попрочета малко и като видях тоя пост, се присетих за един лаф: "Човек е достатъчно голям, когато спре да съобщава възрастта си с "и половина"
    Ахуахуахуа, аз гледам все да се изкарвам по-млада, ако съм почти на Х,пак казвам Х-1.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, аз се опитвам да се изкарам по-млада, тези тук не оценяват младостта си.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Дримок, не се прави, ти си в детеродна възраст и още дълго ще бъдеш.

Град
    Dreamland
    Сега виждам, че с NomNomNom си приличаме в това отношение, написала е подобен коментар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си